وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

سفر دوباره الکاظمی به عربستان برای اطلاع دادن نتایج سفرش به ایران

منابع دیپلماتیک اعلام کردند که نخست وزیر عراق برای اطلاع دادن نتایج سفر خود به تهران قصد دارد به عربستان برود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 03
کد خبر: ۱۴۰۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، رای الیوم به نقل از یک منبع دیپلماتیک در کشور‌های حاشیه خلیج فارس، اعلام کرد که انتظار می‌رود مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق امروز (یکشنبه) برای دیدار با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و مقامات ارشد این کشور، به جده برود.

این منبع که نامش فاش نشد، اظهار داشت: «نخست وزیر عراق برای اعلام نتایج سفر خود به ایران و مواضع تهران درباره مذاکره با ریاض، مجددا به عربستان می‌رود تا بتواند زمینه را برای بهبود سطح مذاکرات بین ریاض و تهران و دستیابی به راه حلی برای برطرف کردن اختلافات و احیای روابط دیپلماتیک بین دو کشور فراهم کند.»

پنجمین دور گفتگو میان نمایندگان عالی جمهوری اسلامی ایران و عربستان، چندی پیش در بغداد، پایتخت عراق برگزار شد. پیش از این چهار دور مذاکره میان ایران و عربستان با میانجیگری عراق در بغداد برگزار شده و شرکت‌کنندگان در آن این مذاکرات را سازنده خوانده و از برگزار کردن مذاکرات بیشتر خبر دادند. این مذاکرات پس از ۵ سال از قطع روابط دیپلماتیک دو کشور شکل گرفت. ایران ادامه این گفتگو‌ها را مشروط به «جدیت عربستان» دانسته است.

با توجه به شکل‌گیری فضای مفاهمه و گفتگو‌های سازنده میان نمایندگان دو کشور، پیش‌بینی می‌شود در آینده نزدیک زمینه برگزاری جلسه مشترک میان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان فراهم شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار