عراقچی: می‌توانیم به توافقی بهتر از برجام دست بیابیم الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد وزارت امور خارجه بیانیه صادر کرد + جزئیات دوحه: سفر لاریجانی به قطر در راستای مذاکرات میان تهران و واشنگتن است تلاش تل‌آویو برای القای بدبینی نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا سفیر آمریکا: اختلافات گسترده‌ای میان ما و اسرائیل در مورد ایران وجود ندارد

لاپید: توافقات ابراهیم نعمت بزرگی هستند

نخست‌وزیر جدید و موقت رژیم صهیونیستی اذعان کرد که توافقنامه‌های ابراهیم، نعمت بزرگی برای این رژیم هستند و روند عادی‌سازی‌ها ادامه خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 03
کد خبر: ۱۴۰۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، «یائیر لاپید» نخست‌وزیر پیشبرد امور رژیم صهیونیستی شب گذشته (شنبه) در اولین سخنرانی خود گفت که «توافقنامه‌های ابراهیم» برای عادی‌سازی روابط با کشور‌های عربی، نعمت بزرگی برای تل‌آویو هستند.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، سخنگوی لاپید در توئیت‌هایی مهم‌ترین محور‌های سخنرانی نخست‌وزیر جدید تل‌آویو را منتشر کرد و نوشت: «ما بر این باوریم که توافقات ابراهیم با خود خیر بزرگی را در حوزه‌های امنیتی و تحرک اقتصادی به همراه خواهد داشت؛ خیری که در نشست النقب با شرکت امارات، بحرین، مصر و مغرب به وجود آمد».

نخست‌وزیر پیشبرد امور رژیم صهیونیستی در ادامه ضمن اشاره به این که خیر بزرگی در توافق‌نامه‌های پیش‌روی رژیم صهیونیستی وجود دارد، ابراز امیدواری کرد که همواره نیاز‌های امنیتی این رژیم تامین شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود و در تلاش برای پوشاندن ضعف‌های امنیتی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که باید همیشه از قدرت نظامی تل‌آویو حمایت به عمل آید؛ چرا که بدون چنین قدرتی آنان امنیتی نخواهند داشت.

روز پنج‌شنبه هفته گذشته، نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی، کنست را منحل و مقرر کردند تا چهار ماه دیگر انتخابات زودهنگام در سرزمین‌های اشغالی برگزار کنند. لاپید به عنوان نخست‌وزیر پیشبرد امور جایگزین «نفتالی بنت» شد و روز جمعه، برنامه‌های خود در این جایگاه را با شرکت در نشستی با موضوع پیگیری وضعیت اسُرا و مفقودین صهیونیست، در مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی آغاز کرد.

توافقات ابراهیم، بیانیه مشترک رژیم صهیونیستی، امارات متحده عربی و آمریکا بود که در سال ۲۰۲۰ منعقد شد و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا بانی و مشوق آن بود. بعد از عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با تل‌آویو، توافق‌نامه‌های ابراهیم با محوریت روند عادی‌سازی‌های عربی با رژیم صهیونیستی مطرح می‌شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر