پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

لاپید: توافقات ابراهیم نعمت بزرگی هستند

نخست‌وزیر جدید و موقت رژیم صهیونیستی اذعان کرد که توافقنامه‌های ابراهیم، نعمت بزرگی برای این رژیم هستند و روند عادی‌سازی‌ها ادامه خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 03
کد خبر: ۱۴۰۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، «یائیر لاپید» نخست‌وزیر پیشبرد امور رژیم صهیونیستی شب گذشته (شنبه) در اولین سخنرانی خود گفت که «توافقنامه‌های ابراهیم» برای عادی‌سازی روابط با کشور‌های عربی، نعمت بزرگی برای تل‌آویو هستند.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، سخنگوی لاپید در توئیت‌هایی مهم‌ترین محور‌های سخنرانی نخست‌وزیر جدید تل‌آویو را منتشر کرد و نوشت: «ما بر این باوریم که توافقات ابراهیم با خود خیر بزرگی را در حوزه‌های امنیتی و تحرک اقتصادی به همراه خواهد داشت؛ خیری که در نشست النقب با شرکت امارات، بحرین، مصر و مغرب به وجود آمد».

نخست‌وزیر پیشبرد امور رژیم صهیونیستی در ادامه ضمن اشاره به این که خیر بزرگی در توافق‌نامه‌های پیش‌روی رژیم صهیونیستی وجود دارد، ابراز امیدواری کرد که همواره نیاز‌های امنیتی این رژیم تامین شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود و در تلاش برای پوشاندن ضعف‌های امنیتی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که باید همیشه از قدرت نظامی تل‌آویو حمایت به عمل آید؛ چرا که بدون چنین قدرتی آنان امنیتی نخواهند داشت.

روز پنج‌شنبه هفته گذشته، نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی، کنست را منحل و مقرر کردند تا چهار ماه دیگر انتخابات زودهنگام در سرزمین‌های اشغالی برگزار کنند. لاپید به عنوان نخست‌وزیر پیشبرد امور جایگزین «نفتالی بنت» شد و روز جمعه، برنامه‌های خود در این جایگاه را با شرکت در نشستی با موضوع پیگیری وضعیت اسُرا و مفقودین صهیونیست، در مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی آغاز کرد.

توافقات ابراهیم، بیانیه مشترک رژیم صهیونیستی، امارات متحده عربی و آمریکا بود که در سال ۲۰۲۰ منعقد شد و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا بانی و مشوق آن بود. بعد از عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با تل‌آویو، توافق‌نامه‌های ابراهیم با محوریت روند عادی‌سازی‌های عربی با رژیم صهیونیستی مطرح می‌شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار