المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

دیدار لاپید و ماکرون با محوریت ایران

دیدار لاپید و ماکرون با محوریت ایران در بحبوحه آشفتگی سیاسی، امنیتی در تل‌آویو، نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی در حالی فردا عازم پاریس می‌شود که انتظار می‌رود یکی از اهداف مهم سفر او به فرانسه گفت‌‌وگو درباره ایران باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شماره دوشنبه روزنامه «یدیعوت آحارانوت»، «یائیر لاپید» نخست وزیر رژیم اسرائیل روز سه‌شنبه برای گفت‌وگو با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به «پاریس» سفر می‌کند و انتظار می‌رود یکی از محورهای این دیدار گفت‌‌وگو درباره ایران باشد.

این اولین سفر رسمی وی به خارج از فلسطین اشغالی به عنوان نخست وزیر خواهد بود و طبق برنامه‌ای که توسط سلف وی «نفتالی بنت» ترتیب داده شده است.

 به گفته منابع آگاه، نخست وزیر رژیم تل آویو نگرانی ها در مورد از سرگیری احتمالی توافق هسته‌ای ایران و رفع تحریم‌ها و همچنین تلاش‌های تهران برای حذف سپاه پاسداران از فهرست سیاه ایالات متحده را بیان خواهد کرد.

گفته می‌شود لاپید و ماکرون روابط عالی دارند و نخست وزیر رژیم اسرائیل رئیس جمهور فرانسه را بین سران اروپایی نزدیک‌ترین فرد به خود می‌داند.

«یائیر لاپید و در حالی جایگزین «نفتالی بنت»  به عنوان نخست‌وزیر پیشبرد امور انتخاب شده که رژیم صهیونیستی با چالش‌ها و بی‌ثباتی‌هایی مواجه است. لاپید باید تلاش کند تا  چهار ماه دیگر که موعد انتخابات کنست است،

به پرونده‌هایی نظیر پیگیری وضعیت اسرای صهیونیست، مهار تورم و گرانی در سرزمین‌های اشغالی، رسیدگی به تنش‌های سیاسی با مخالفان، در راس آن‌ها «بنیامین نتانیاهو» و مدیریت مسائل مربوط به سفر «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به سرزمین‌های اشغالی است.

یک مقام ارشد پلیس رژیم موقت صهیونیستی روز یکشنبه گفت که تل‌ آویوبرای حملات احتمالی حین سفر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به فلسطین اشغالی آماده می‌شود. «کوبی شبتای» کمیسر پلیس در یک نشست توجیهی به مقامات ارشد امنیتی  این رژیم گفته که تعداد نیروها را در خیابان‌ها افزایش دهند و سطح هوشیاری خود را حفظ کنند. وی از خنثی شدن ده‌ها حمله تروریستی در شهرهای بزرگ فلسطین اشغالی خبر داد.

گفته می‌شود که رژیم موقت صهیونیستی برای موجی از حملات احتمالی در جریان سفر جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در روزهای آینده خود را آماده می‌کند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار