پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟

صادق خرازی استعفا داد

صادق خرازی استعفا داد صادق خرازی از بنیان‌گذاران حزب ندای ایرانیان با انتشار اطلاعیه ای از حضور در این تشکل سیاسی اصلاح‌طلب استعفا داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۱۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 05
کد خبر: ۱۴۱۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  صادق خرازی از بنیان‌گذاران حزب ندای ایرانیان طی اطلاعیه ای از حضور در این تشکل سیاسی اصلاح‌طلب استعفا داد.

متن این نامه به شرح ذیل است:

«خدمت همه دوستان عزیز

خواهران و برادران محترم

و فرزندان نازنینم در حزب ندای ایرانیان

سلام گرم خود را نثار می‌نمایم و برای یکایک شما دوستان و هم‌ندائیان بهترین‌ها را آرزو دارم. من در آستانه شصت سالگی با تأمل در گذشته و با نگاه به آینده به روش‌ها و کوشش‌های تازه‌ای در زندگی می‌اندیشم و هنوز آن پند سعدی با من است که «سعی کن سعی که این عمر بسی مختصر است».

 

مدت‌ها پیش توصیه حکیم و ملجا و استادی گرانمایه را به جان و دل خریدم و از عالم سیاست کوچ کردم، هنوز هم نمی‌دانم به سراب زندگی گرفتار شده‌ام و یا به سرچشمه زلال رهنمون گشته‌ام، آنچه مهم است امیدواری من است و الحق امید چه واژه مقدس و فرخنده‌ای است.

 

اکنون در این مسیر از زندگی‌ام از یکایک شما خداحافظی می‌کنم و تک‌تک اعضای محترم حزب را به خدای حکیم دانا، پروردگار خبیر و بصیر و توانا می‌سپارم. مطمئن هستم با اخلاص و عمل صالح آینده‌ای درخشان پیش روی شما قرار می‌گیرد.

 

عزیزانم، مکنونات فراوان، ناگفته و نانوشته اما پیوسته و دلبسته در روح و روان و قلبم قرار دارد که این خاطرات و تجربیات را دارایی زندگی خود پنداشته‌ام و انبانی از بهترین خاطرات و ذهنیتی زیبا از محبت و معرفت و جوانمردی و شفقت در وجودم قرار گرفته است و همه را ارج می‌نهم. امید که با دعای خیر و دیده خطاپوش شما این جمع فرهیخته را ترک کنم.

 

در این لحظه فراق فقط از امید گفته و به امید معتقدم و فضیلت انسان را در پایبندی به اخلاق و نیکویی و مردم‌گرایی می‌دانم.

 

در تحولات آینده موفقیت و عزت و سربلندی برای حزب و اعضای آن آرزو دارم.

 

در پایان با قلبی آرام و امیدوار بی‌هیچ پیرایه و گلایه‌ای با همه دوستان عزیزم و منتقدان ارزشمندم خداحافظی کرده و آرزوی سلامتی و موفقیت و شادکامی برای ایشان داشته و دارم و با احترام و زمین ادب را بوسه می‌زنم و دعای خیر و توام با بهترین ایام روزگاران را برای ندا و ندائیان آرزو می‌کنم.

سید محمد صادق خرازی»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار