سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

آمریکا، کوبا و عربستان را در فهرست قاچاق انسان

ایالات متحده آمریکا امروز (پنجشنبه) عربستان سعودی و کوبا را در فهرست سیاه کشورهایی قرار داد که گفته می‌شود اقدامات کافی برای مقابله با قاچاق انسان صورت نمی‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 20
کد خبر: ۱۴۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، بنا بر گزارش خبرگزاری «فرانسه»، وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود، عربستان سعودی را به دلیل نقض گسترده حقوق تعداد بسیار زیاد نیروهای کار خارجی در این کشور مورد سرزنش قرار داده و کوبا را نیز به قاچاق انسان از طریق برنامه اعزام پزشکان به خارج از کشور متهم کرده است و آنها را در «ردیف سوم» (Tier 3) از گزارش خود گنجانده است.

 

بر اساس این گزارش، در گزارش وزارت خارجه آمریکا، کشورهای چین، میانمار، کره شمالی، روسیه و ونزوئلا بدترین رکورد را به خود اختصاص داده‌اند و همچنان در «ردیف سوم» از دسته‌بندی کشورها باقی مانده‌اند.

 

قرار گرفتن نام کشوری ذیل این بخش از گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا به این معنا است که واشنگتن می‌تواند تحریم‌هایی علیه این کشور وضع کرده و کمک‌های خود به این کشور را محدود کرده و یا حمایت‌های خود از کشور مذکور را در صندوق بین‌المللی پول و یا دیگر نهادهای توسعه جهانی لغو کند.

 

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا گفته است که واشنگتن سال گذشته اقداماتی را علیه 22 کشور به دلیل قرار گرفتن در فهرست سیاه قاچاق انسان وضع کرده بود.

 

پامپئو ضمن ارائه این گزارش سالانه تأکید کرد: «اقدامات و پیام‌هایی که از این طریق منتقل شده و صورت می‌گیرد، بسیار واضح است به این معنا که اگر شما در مقابل قاچاق انسان بایستید، آمریکا کنار شما خواهد ایستاد».

 

در رابطه با عربستان سعودی، آمریکا تأکید کرده که این کشور تعداد محدودی از قاچاق‌چیان انسان را مجازات کرده و اقدامات اندکی در زمینه کمک به قربانیان قاچاق انسان صورت داده است و به جای انجام این اقدامات اغلب به زندانی کردن، جریمه کردن و یا اخراج این افراد از طریق متهم کردنشان به نقض قوانین مهاجرتی و غیره روی آورده است.

 

این گزارش از عربستان سعودی خواسته تا اقدامات بیشتری برای نظارت و کمک به کارگرانی که از دست رؤسای ظالم‌شان فرار کرده‌اند صورت دهد و نظام حمایتی خود را به گونه‌ای اصلاح کند.

 

قرار گرفتن نام عربستان سعودی در این فهرست از جانب وزارت خارجه آمریکا در شرایطی صورت گرفته که دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در چندین جبهه مختلف از جمله تهاجم این کشور و متحدانش در یمن که سازمان ملل نیز وقوع بدترین بحران انسانی جهان در آن را تأیید کرده، حمایت‌های گسترده و جنجال‌برانگیزی داشته است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار