صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

مشکلات ساخت 7 منطقه آزاد جدید به دلیل توقف تهاتر نفت

مشکلات ساخت 7 منطقه آزاد جدید به دلیل توقف تهاتر نفت دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: 8 منطقه آزاد در کشور فعال است و 7 منطقه آزاد جدید هم در سال گذشته مصوب شد و به لحاظ قانونی مسئولیت راه‌اندازی این مناطق برعهده دبیرخانه مناطق آزاد قرار گرفت اما در محل تأمین اعتبار آن مشکل داریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 09
کد خبر: ۱۴۱۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید محمد  اظهار داشت:‌ در قانون چگونگی ایجاد مناطق آزاد به صراحت ذکر شده است که زیرساخت های مناطق آزاد باید توسط دولت تامین شود.

 

وی افزود: در حال حاضر 8 منطقه آزاد در کشور فعال هستند و 7 منطقه آزاد جدید هم در سال گذشته مصوب شد و به لحاظ قانونی مسئولیت راه اندازی این مناطق برعهده دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد قرار گرفت.

 

وی به تخصیص بودجه راه اندازی مناطق آزاد جدید در لایحه بودجه 1401 اشاره کرد و افزود: طبق قانون درخواستی که در لایحه بودجه 1401 انجام شد، مقرر شد عددی به صورت ارزی برای راه اندازی مناطق آزاد جدید تخصیص پیدا کند، که ما از طریق تهاتر نفت این عملیات را انجام دهیم.

 

مشاور رییس جمهور ادامه داد: در نحوه تهاتر نفت اقدامات خوبی انجام شد، موضوع به اطلاع نمایندگان‌ مجلس شورای اسلامی رسید و مورد استقبال قرار گرفت اما متاسفانه در روند بررسی‌ها در کمیسیون تلفیق، این بند حذف شد، به همین جهت پیگیر بودیم از ظرفیت سایر مناطق به صورت «معین» استفاده کنیم و زیرساخت‌های مناطق آزاد جدید را با کمک مناطق آزاد قدیم برای سال جاری پیش ببریم تا بتوانیم مجددا در بودجه سال آینده این موضوع را مطرح کنیم.

 

سعید محمد به اقدامات صورت گرفته در روند راه اندازی مناطق آزاد جدید اشاره کرد و افزود: در حال حاضر مدیران اجرایی 7 منطقه آزاد جدید معرفی شدند، اساسنامه این مناطق در شورای‌عالی مناطق آزاد مصوب شد و طرح جامع هریک از مناطق در حال آماده سازی است.

 

وی اظهار داشت: برنامه ریزی ما این بود که تا پایان سال 1401 بحث راه‌اندازی مناطق انجام شده باشد، متاسفانه بحث تهاتر نفت که انجام نشد، امید ما این بود که از سایر مناطق آزاد معین کمک بگیریم که چند روز قبل ابلاغیه جدیدی از طرف مجلس ‌ شورای اسلامی به استحضار رییس‌جمهور رسید و به ما منعکس شد که متاسفانه با این موضوع هم مخالفت شده است.

 

* هیچ‌ بودجه‌ای برای توسعه 7 منطقه آزاد جدید نداریم

وی گفت: با توجه به این ابلاغیه هیچگونه بودجه‌ای برای توسعه 7 منطقه آزاد جدید نداریم و به لحاظ قانونی هم از منبع مناطق آزاد موجود هم نمی توانیم استفاده کنیم.

 

دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی افزود: این موضوع کار را برای ما سخت کرده است زیرا باید پاسخگوی توقع و انتظاری که در مردم ایجاد شده و به حق هم هست باشیم.

 

* نمایندگان مجلس جهت اصلاحیه بودجه 1401 مناطق آزاد همکاری کنند

سعید محمد‌ از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست همکاری لازم جهت اصلاحیه بودجه 1401 مناطق آزاد و محدودیتی که اخیرا برای دبیرخانه شورایعالی گذاشته شده داشته باشند تا بتوانیم در باقیمانده سال 1401 حرکت خوب و معناداری را در 7 منطقه آزاد جدید شاهد باشیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار