برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

ناتوی عربی در برابر جبهه مقاومت فاقد کارایی خواهد بود

ناتوی عربی در برابر جبهه مقاومت فاقد کارایی خواهد بود سردار جوانی گفت: ائتلاف‌های قبلی آمریکا، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که ائتلاف جدید برای تشکیل ناتوی عربی، ائتلافی فاقد کارایی در برابر جبهه مقاومت و ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 11
کد خبر: ۱۴۱۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون سیاسی نمایندگی سپاه پاسداران درباره آینده ناتوی عربی در صورت شکل‌گیری آن، اظهار داشت: درباره اهداف و پیامد‌های سفر «جو بایدن» به سرزمین‌های اشغالی و سپس عربستان سعودی در رسانه‌ها و همچنین محافل سیاسی گمانه‌زنی‌های مطرح می‌شود که از آن جمله می‌توان به نزدیک شدن دولت دموکرات آمریکا به سعودی‌ها به‌منظور ترغیب آن‌ها به افزایش صادرات نفت آن هم به دلیل بحران انرژی که امروز در غرب به وجود آمده و نیز تلاش برای سرعت بخشیدن به پروژه عادی‌سازی روابط دولت‌های عربی با رژیم صهیونیستی و خصوصاً برقراری رابطه دولت سعودی با صهیونیست‌ها، اشاره کرد.

 

وی افزود: البته از یک هدف دیگر نیز صحبت می‌شود و آن احتمال تشکیل ناتوی عربی برای مقابله با جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی ایران است؛ لذا در خصوص احتمال تشکیل ناتوی عربی، سناریو‌های مختلفی مطرح می‌شود؛ اما فارغ از اینکه کدام‌یک از این سناریو‌ها جامه عمل به خود بپوشاند، واقعیت‌هایی در این‌خصوص وجود دارد که می‌توان بر اساس این واقعیت‌ها، آینده چنین ائتلافی را پیش‌بینی کرد.

 

سردار جوانی ادامه داد: اولین واقعیت، کارنامه پر از شکست آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی طی سال‌های اخیر از جبهه مقاومت و موضع انفعالی آن‌ها در برابر جبهه مقاومت است؛ واقعیت دوم اندیشه، روحیه و گفتمان حاکم بر جبهه مقاومت است؛ جبهه‌ای که در برابر آمریکا، اسرائیل و سعودی‌ها روند توسعه قدرت را طی می‌کند و این واقعیتی است که در پیام حج امسال رهبر انقلاب نیز مورد توجه قرار گرفت.

 

وی اضافه کرد: اما واقعیت سوم به ائتلاف‌سازی علیه جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت طی سال‌های اخیر و نتایج آن بازمی‌گردد؛ زمانی که آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان در اوج قدرت بودند از ائتلاف‌سازی‌هایشان برای مقابله با جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی جز شکست و ناکامی چیز دیگری نصیبشان نشد؛ به‌عنوان نمونه بیش از ۴۰ سال از تشکیل شورای همکاری خلیج فارس می‌گذارد؛ شورایی که جز یک نام و سر و صدا در فضای رسانه، هیچ عقبه قابل اعتنایی در واقعیت پیدا نکرده است.

 

معاون سیاسی سپاه تصریح کرد: نمونه دیگر، ائتلاف و اتحادی است که اماراتی‌ها و سعودی‌ها با کمک ده‌ها کشور دیگر علیه ملت مظلوم یمن تشکیل دادند، اما نتیجه آن باز چیزی جز شکست مفتضحانه برای آن‌ها ارمغان دیگری نداشته که این هم خود یک رسوایی بزرگ برای آن‌ها محسوب می‌شود.

 

وی در ادامه بیان داشت: نمونه سوم این ائتلاف‌سازی‌ها، ائتلافی است که آمریکا و عربستان به همراه رژیم صهیونیستی و برخی کشور‌های اروپایی و منطقه‌ای که حدود ۱۰۰ کشور می‌شوند با هدف مشخص ساقط کردن دولت سوریه و نابود کردن جبهه مقاومت به وجود آوردند و علی‌رغم اینکه طی این سال‌ها چندین تریلیون دلار هم هزینه کردند تا جبهه ائتلافی مورد اشاره بتواند در منطقه روند‌های جدیدی را به وجود بیاورد و به واسطه آن، جبهه مقاومت و ایران را از صحنه خارج کنند، ولی همگان دیدند که شکست سنگین نصیب‌شان شد و امروز مقاومت قدرتمندتر از گذشته به حیات خود ادامه می‌دهد.

 

سردار جوانی سپس عنوان کرد: بنابراین به راحتی می‌توان از هم‌اکنون آینده ائتلاف احتمالی عربی و ناتوی عربی را هم پیش‌بینی کرد؛ به این‌صورت که با لحاظ کردن ائتلاف‌های قبلی سه دولت مورد اشاره، ائتلاف جدید، ائتلافی سست‌بنیان و فاقد کارایی در برابر جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

 

وی تاکید کرد: روندها، واقعیت‌هایی را نشان می‌دهند که حکایت از خروج آمریکا از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی و متحدین آن‌ها در منطقه دارد و هیچ عامل دیگری نمی‌تواند این روند‌ها را تغییر دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار