روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

پیشنهاد نجومی عربستانی‌ها به رونالدو

یک باشگاه عربستانی برای به خدمت گرفتن رونالدو پیشنهاد وسوسه‌انگیزی به این فوق‌ستاره ۳۷ ساله داده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 14
کد خبر: ۱۴۲۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کریستیانو رونالدو که گفته می‌شود آماده جدایی از منچستریونایتد است، پیشنهادی وسوسه‌انگیز از یک باشگاه عربستانی که نامش فاش نشده، دریافت کرده است. رونالدو که به باشگاه‌هایی همچون بایرن مونیخ، چلسی، ناپولی و رُم لینک شده، گفته می‌شود به دنبال بازی در لیگ قهرمانان اروپا با تیمی دیگر به منظور بهبود رکوردهایش است. فوق‌ستاره پرتغالی شیاطین سرخ که فصل گذشته آمار 24 گل زده در 39 بازی از رقابت‌های مختلف را از خود بر جا گذاشت، یک فصل دیگر با من‌یونایتد قرارداد دارد.

 

بر اساس گزارش شبکه تلویزیونی «سی‌اِن‌اِن پرتغال»؛ باشگاه منچستریونایتد پیشنهادی از یک باشگاه عربستانی برای جذب کریسیتانو رونالدو دریافت کرده است، پیشنهادی که به برنده پنج توپ طلا دستمزد سالیانه 125 میلیون دلار (105 میلیون پوند) ارائه کرده است. طبق این گزارش؛ این باشگاه عربستانی پیشنهادی دو ساله به رونالدو داده که مجموع دستمزد در پیشنهاد اولیه 250 میلیون دلار (210 میلیون پوند) است.

 

در صورت عملی شدن این انتقال، باشگاه منچستریونایتد 35 میلیون دلار (30 میلیون پوند) نصیبش خواهد شد و ژرژ مندز مدیر برنامه‌های رونالدو هم 24 میلیون دلار (20 میلیون پوند) حق کمیسیون خواهد گرفت.

 

رونالدو به دلیل مشکل خانوادگی در تور پیش‌فصل تایلند منچستری‌ها را همراهی نکرد و به نظر می‌رسد که در تور استرالیا هم غایب خواهد بود./ تسنیم

کلمات کلیدی: عربستان رونالدو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده