گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

روایت نیویورک‌تایمز از علت انصراف ترامپ از اقدام نظامی علیه ایران

یکی از مقامات آمریکا گفت ترامپ به دلیل تردید داشتن از روایت مقامات دولت خود درباره محل ساقط شدن پهپاد جاسوسی این کشور، از اقدام نظامی علیه تهران صرفنظر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا در خصوص صرف‌نظر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران تصریح کرد که وی درباره روایت مقامات آمریکایی از ساقط شدن پهپاد جاسوسی واشنگتن در ایران تردید داشته است.

 

روزنامه‌آمریکایی نیویورک‌تایمز در این خصوص گزارش کرد، یکی از مقامات ارشد دولت ترامپ تأکید کرده است که نگرانی‌هایی در دولت آمریکا در خصوص این مسئله وجود دارد که آیا پهپاد جاسوسی آمریکا واقعاً در لحظه ساقط شدن، حریم هوایی ایران را نقض کرده بوده است یا خیر و این یکی از تردید‌های اصلی ترامپ برای لغو حمله به ایران بوده است.

 

اوایل روز پنجشنبه هفته گذشته، یک فروند پهپاد آمریکایی «گلوبال هاوک» پس از ورود به آسمان ایران هدف سامانه پدافندی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت.

 

بر اساس بیانیه سپاه پاسداران، این پهپاد پس از پرواز از جنوب خلیج فارس، «بر خلاف قوانین هوانوردی، کلیه تجهیزات مربوط به معرفی خود را خاموش کرده و در نهایت پنهان‌کاری، از تنگه هرمز به سمت چابهار ادامه مسیر می‌دهد» و نهایتا درون فضای سرزمینی ایران هدف قرار گرفته و ساقط شده است.

 

مقامات آمریکایی مدعی بودند که این پهپاد جاسوسی در حریم بین‌المللی و نه حریم ایران مورد هدف قرار گرفته است.

 

رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته در توئیتر خود نوشته بود: «شب گذشته آماده شلیک به سه سایت مختلف برای تلافی بودیم که پرسیدم چند نفر کشته خواهند شد؟ پاسخ یک ژنرال این بود: "۱۵۰ نفر قربان". ده دقیقه قبل از حمله، آن را متوقف کردم، چون متناسب با ساقط کردن یک پهپاد بدون سرنشین نبود.»

 

با اینحال، بسیاری از تحلیل‌گران نظامی بر این باورند که اثبات توان‌مندی ایران در سرنگون ساختن چنین پهپادی معادلات نظامی را در منطقه تغییر داده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار