بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

رژیم غذایی که ریسک اگزما را افزایش می‌دهد

مطالعات نشان می‌دهد؛ رژیم غذایی پُرنمک ریسک اگزما را افزایش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ پزشکان در حال حاضر به مردم نسبت به مصرف نمک به دلیل خطرات قلبی آن هشدار داده اند، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که سدیم به پوست هم آسیب می‌رساند.

تیمی به سرپرستی دکتر «کاترینا ابوابارا»، دانشیار پوست در دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «محدود کردن مصرف سدیم در رژیم غذایی ممکن است یک مداخله مقرون به صرفه و کم خطر برای درماتیت آتوپیک موسوم به اگزما باشد».

این داده‌ها شامل ۲۱۶۰۰۰ نفر ۳۷ ساله و بالاتر است. در این مطالعه، از نمونه ادرار افراد برای اندازه گیری میزان مصرف سدیم فرد استفاده شد.

حدود ۵ درصد از افراد حاضر در مطالعه تشخیص اگزما داشتند.

میانگین دفع سدیم ادرار ۲۴ ساعته یک فرد حدود ۳ گرم بود، اما این مطالعه نشان داد که وقتی دفع سدیم روزانه فقط ۱ گرم افزایش می‌یابد احتمال تشدید اگزما در آنها ۲۲ درصد افزایش می‌یابد. این اثر در بین زنان قوی‌تر از مردان به نظر می‌رسید.

به گفته محققان، افرادی که نمونه ادرارشان مصرف زیاد نمک را نشان می‌داد، ۱۱ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به اگزمای شدید مواجه بودند.

از سوی دیگر، افرادی که هنگام محدود کردن مصرف نمک به دستورالعمل‌های بهداشتی پایبند بودند، ۱۲ درصد کمتر در معرض اگزما بودند.

محققان تاکید کردند که این مطالعه برای اثبات علت و معلولی طراحی نشده است و ممکن است افرادی که نمک دوست دارند غذا‌های دیگری بخورند که پوست آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد.

سدیم همچنین به عنوان نقشی در فرآیند‌های التهابی که ممکن است در ایجاد اگزما نقش داشته باشد، ذکر شده است. /مدیسن نت

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده