ارتباط بین مصرف نمک و سرطان معده-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

ارتباط بین مصرف نمک و سرطان معده

از چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها گرفته تا قند و پروتئین؛ آنچه می‌خوریم می‌تواند به طور قابل توجهی بر سلامتی ما تأثیر بگذارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مطالعه جدیدی در مجله سرطان معده منتشر شده و یک ارتباط بالقوه هشدار دهنده یعنی ارتباط بین مصرف نمک و سرطان معده را روشن کرده است.

این مطالعه با تکیه بر داده‌های بیش از ۵۰۰ هزار نفر در انگلیس، یافته‌ای هوشیارکننده را به دست آورد: کسانی که به طور مداوم به غذای خود نمک اضافه می‌کردند، در مقایسه با افرادی که به ندرت به این عادت عادت می‌کردند، ۴۱ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان معده بودند.

در حالی که این افشاگری ممکن است باعث نگرانی فوری شود، اما این سوال را نیز مطرح می‌کند: این خطر چقدر قابل توجه است و چه عواملی در آن نقش دارند؟

سرطان معده، اگرچه در کشور‌های غربی در مقایسه با مناطقی مانند شرق آسیا و اروپای شرقی شیوع کمتری دارد، اما همچنان یک نگرانی بزرگ برای سلامت جهانی است. مؤسسه ملی سرطان تأکید می‌کند که عادات غذایی نقش اساسی در شیوع آن دارد.

به طور قابل‌توجهی، رژیم‌هایی که با مصرف کم میوه و سبزی مشخص می‌شوند، در کنار مصرف غذا‌های نمک‌زده، دودی یا کم نگهداری، با افزایش خطر ابتلا به سرطان معده مرتبط هستند.

مطالعه اخیر این بینش‌ها را تکرار می‌کند، به ویژه بر شیوه‌های غذایی رایج در جمعیت‌های آسیایی تأکید می‌کند. مصرف زیاد نمک، که اغلب از ماهی شور، غذا‌های ترشی، و گوشت‌های فرآوری شده ناشی می‌شود، به افزایش نرخ سرطان معده در این مناطق کمک می‌کند.

با این حال، این مطالعه همچنین تاکید می‌کند که این همبستگی فراتر از مرز‌های جغرافیایی است و جمعیت‌های غربی را نیز درگیر می‌کند. / اطلاعات آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار