ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

ارتباط بین مصرف نمک و سرطان معده

از چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها گرفته تا قند و پروتئین؛ آنچه می‌خوریم می‌تواند به طور قابل توجهی بر سلامتی ما تأثیر بگذارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مطالعه جدیدی در مجله سرطان معده منتشر شده و یک ارتباط بالقوه هشدار دهنده یعنی ارتباط بین مصرف نمک و سرطان معده را روشن کرده است.

این مطالعه با تکیه بر داده‌های بیش از ۵۰۰ هزار نفر در انگلیس، یافته‌ای هوشیارکننده را به دست آورد: کسانی که به طور مداوم به غذای خود نمک اضافه می‌کردند، در مقایسه با افرادی که به ندرت به این عادت عادت می‌کردند، ۴۱ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان معده بودند.

در حالی که این افشاگری ممکن است باعث نگرانی فوری شود، اما این سوال را نیز مطرح می‌کند: این خطر چقدر قابل توجه است و چه عواملی در آن نقش دارند؟

سرطان معده، اگرچه در کشور‌های غربی در مقایسه با مناطقی مانند شرق آسیا و اروپای شرقی شیوع کمتری دارد، اما همچنان یک نگرانی بزرگ برای سلامت جهانی است. مؤسسه ملی سرطان تأکید می‌کند که عادات غذایی نقش اساسی در شیوع آن دارد.

به طور قابل‌توجهی، رژیم‌هایی که با مصرف کم میوه و سبزی مشخص می‌شوند، در کنار مصرف غذا‌های نمک‌زده، دودی یا کم نگهداری، با افزایش خطر ابتلا به سرطان معده مرتبط هستند.

مطالعه اخیر این بینش‌ها را تکرار می‌کند، به ویژه بر شیوه‌های غذایی رایج در جمعیت‌های آسیایی تأکید می‌کند. مصرف زیاد نمک، که اغلب از ماهی شور، غذا‌های ترشی، و گوشت‌های فرآوری شده ناشی می‌شود، به افزایش نرخ سرطان معده در این مناطق کمک می‌کند.

با این حال، این مطالعه همچنین تاکید می‌کند که این همبستگی فراتر از مرز‌های جغرافیایی است و جمعیت‌های غربی را نیز درگیر می‌کند. / اطلاعات آنلاین

ارسال نظر