آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

نظر سردار سلیمانی درباره بایدن!

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه سفر بایدن به غرب آسیا نمی‌تواند اهداف و گفتمان انقلاب اسلامی را متوقف کند؛ گفت: غرب و تفکرات پوسیده و به بن‌بست رسیده آن رو به نابودی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 15
کد خبر: ۱۴۲۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم افتتاحیه بیست و هفتمین دوره کشوری طرح ولایت بسیج دانشجویی که در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، با اشاره به روند شکل گیری نهضت انقلاب اسلامی در کشور گفت: ملت ایران در آن برهه توانستند بر یکی از قدرتمندترین رژیم های منطقه که زیر سیطره آمریکا حضور داشت چیره شوند.

سردار سلیمانی در ادامه تاکید کرد: به گفته امام خمینی(ره) استقرار نظام جمهوری اسلامی در این سرزمین حساس و راهبردی، یک موهبت الهی بود که بر ملت ایران ارزانی شد.

وی افزود: استقرار حکومت و تمدن نوین اسلامی و در نهایت ظهور حضرت ولیعصر از اهداف انقلاب اسلامی است که در منظومه فکری رهبری انقلاب جای دارند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه با اشاره به پنج مرحله تکامل اسلامی که رهبری آنرا تدوین کردند خاطرنشان کرد: در مسیری که رهبری فرمودند، دو مرحله انقلاب و نظام اسلامی شکل گرفته اند و سه مرحله دولت ، جامعه و تمدن نوین اسلامی باید محقق بشود.

وی در ادامه با اشاره به ۴ مولفه مورد نظر رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم گفت: شما جوانان هر کدام به عنوان عنصر مردم نهاد در دانشگاه ها برای انتشار تفکرات انقلابی و تربیت دیگر جوانان هستید. پس گفتمان سازی، الگو سازی و سپس پیاده سازی کنید تا باعث الگو برداری دیگران از ما شود.

سردار سلیمانی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به سفر بایدن به منطقه و اظهارات وی تاکید کرد: سفر بایدن به غرب آسیا نمی‌تواند اهداف و گفتمان انقلاب اسلامی را متوقف کند. بلکه این خود غرب و تفکرات پوسیده و به بن بست رسیده آن است که رو به نابودی است.

گفتنی است بیست و هفتمین دوره طرح ولایت از ۲۳ تیر تا ۱۳ شهریور ماه در دو بازه زمانی و با شرکت بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان بسیجی سراسر کشور در مشهد مقدس برگزار می شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار