آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟

عربستان به سوخت ارزان روسیه نه نگفت

عربستان به سوخت ارزان روسیه نه نگفت عربستان به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده نفت دنیا واردات سوخت از روسیه را در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی ۲ برابر کرده تا پاسخگوی افزایش تقاضا برای برق در فصل تابستان باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  عربستان به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده نفت دنیا واردات سوخت از روسیه را در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی 2 برابر کرده تا پاسخگوی افزایش تقاضا برای برق در فصل تابستان باشد و ذخایر نفت خام خود را برای صادرات آزاد بگذارد.
روسیه به‌دنبال تحریم‌های گسترده بین‌المللی به‌خاطر حمله به اوکراین، قیمت فروش نفت و محصولات نفتی خود را بسیار پایین آورده‌است.


افزایش واردات سوخت عربستان از روسیه برای تولید برق نشان می‌دهد جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با چالش بزرگی در منزوی کردن روسیه و پایین آوردن درآمد صادرات انرژی این کشور روبروست.


درحالی‌که بسیاری از کشورها خرید نفت از روسیه را ممنوع کرده‌اند، چین، هند و چندین کشور آفریقایی و خاورمیانه واردات نفت از روسیه را افزایش داده‌اند.


بایدن در هفته پیش رو به عربستان می‌رود تا از این کشور بخواهد عرضه نفت را برای کمک به پایین آوردن قیمت آن و مهار تورم جهانی افزایش دهد.


اما عربستان و سایر کشورهای تولیدکننده نفت ذخایر مازاد چندانی برای افزایش تولید در کوتاه‌مدت در اختیار ندارند. عربستان به همکاری خود با روسیه در ائتلاف اوپک پلاس ادامه می‌دهد.


اطلاعات سایت رفینیتیو ایکون نشان می‌دهد عربستان 647 هزار تن (48 هزار بشکه در روز) سوخت از روسیه از طریق بنادر روسیه و استونی در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی وارد کرده‌است. این رقم در زمان مشابه در سال گذشته برابر با 320 هزار تن بود.
عربستان در کل سال گذشته میلادی 1.05 میلیون تن سوخت از روسیه را وارد کرده بود.


واردات سوخت از روسیه نیاز عربستان به پالایش نفت خام را کاهش داده و میزان نفتی را که برای نیروگاه‌های برق خود نیاز دارد پایین می‌آورد. بنابراین نفت خام پالایش نشده بیشتری برای فروش در بازارهای بین‌المللی با قیمت بالاتر در اختیار خواهد داشت.
عربستان برای تامین نیاز خود به برق به نفت روی آورده‌است. برخی شهرهای این کشور از میادین گاز طبیعی فاصله زیادی دارند و نمی‌توان از این سوخت پاک برای تولید برق در آن‌ها استفاده کرد.


عربستان سوخت روسیه را از طریق بندر فجیره در امارات وارد می‌کند. این بندر 1.17 میلیون تن سوخت روسیه را از ابتدای سال جاری میلادی تا حالا دریافت کرده‌است، درحالی‌که این رقم در زمان مشابه در سال گذشته میلادی برابر با 0.9 میلیون تن بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار