رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

بن سلمان:از ایران می‌خواهیم با کشور‌های منطقه همکاری کند

بن سلمان:از ایران می‌خواهیم با کشور‌های منطقه همکاری کند ولیعهد سعودی در نشست جده با حضور سران کشورهای آمریکا، اردن، مصر و عراق گفت:از ایران می‌خواهیم با کشور‌های منطقه همکاری کند و اصول مشروعیت بین‌المللی را رعایت کند. ما از همه تلاش‌هایی که با هدف راه‌حل سیاسی یمن برای بحران در آنجا انجام می‌شود، حمایت می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر سران کشور‌های عربستان، آمریکا، اردن، مصر و عراق ضمن گردهمایی در جده در خصوص مسائل مختلف سخنرانی کردند.
محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی در نشست جده با حضور سران کشورهای آمریکا، اردن، مصر و عراق اظهار داشت که جلسه امروز در حالی برگزار می‌شود که منطقه و جهان با چالش‌های بزرگی دست و پنجه نرم می‌کند. چالش‌های عمده‌ای که جهان اخیراً با آن مواجه شده است، نیازمند تلاش‌های بین المللی بیشتری است.

ولیعهد عربستان با اشاره به بحران انرژی در جهان و اعمال تحریم‌ها علیه روسیه، گفت که اتخاذ سیاست‌های غیرواقعی با حذف منابع اصلی انرژی منجر به تورم بی‌سابقه می‌شود.

او در ادامه با نادیده گرفتن کارشکنی غربی‌ها و اروپا در مذاکرت توافق هسته‌ای ایران، مدعی شد: «از ایران می‌خواهیم با کشور‌های منطقه همکاری کند و اصول مشروعیت بین‌المللی را رعایت کند. ما از همه تلاش‌هایی که با هدف راه‌حل سیاسی یمن برای بحران در آنجا انجام می‌شود، حمایت می‌کنیم.»

لفاظی‌های تکراری بایدن علیه ایران این بار در عربستان

در ادامه جو بایدن، با اتهامات بی اساس خود مدعی شد: «ایران، عامل بی ثباتی در خاورمیانه است. مصمم هستیم منابع تروریسم را از بین ببریم. ما چشم انداز روشنی از آنچه باید در خاورمیانه انجام دهیم داریم. می‌خواهیم با تقویت ائتلاف برای حل همه مشکلات از شرکای خود حمایت کنیم»

وی در ادامه لفاظی‌ها و یاوه گویی‌های خود گفت: «ما به تلاش‌های دیپلماتیک خود برای فشار بر برنامه هسته‌ای ایران ادامه می‌دهیم و مراقب هستیم تهران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند. به هیچ نیروی خارجی اجازه نمی‌دهیم امنیت کشتی‌رانی در راه‌های آبی از جمله تنگه باب المندب و تنگه هرمز را به خطر بیاندازد.»

پادشاه اردن خواستار تشکیل کشور فلسطین شد

ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن نیز در این نشست اظهار داشت دیدار امروز در زمانی که منطقه و جهان شاهد پیامد‌های بحران کرونا و پیامد‌های بحران اوکراین است، برگزار می‌شود.

پادشاه اردن با اشاره به مسئله فلسطین، اعلام کرد: «همکاری‌های اقتصادی نیز باید شامل تشکیلات خودگردان فلسطین نیز باشد. بدون راه حلی برای مسئله فلسطین و ایجاد کشور در مرز‌های ۱۹۶۷، هیچ امنیت و ثباتی در منطقه وجود ندارد.»

او در ادامه اعلام کرد که اردن در مبارزه با قاچاق مواد مخدر و اسلحه با خطرات امنیتی  جدیدی در مرز‌های خود مواجه است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار