زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است

در بیانیه پایانی نشست سران عربی و اسلامی در ریاض تاکید شد که قدس شریف خط قرمزی برای امت عربی و اسلامی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 11
کد خبر: ۲۶۲۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه المیادین اعلام کرد که متن پیش‌نویس مصوبه ارائه شده در نشست سران ریاض را به دست آورده است.

در این متن آمده است: ما بر مرکزیت داشتن مسئله فلسطین و حمایت مستحکم از مردم فلسطین برای دستیابی به حقوق ملی مشروع خود تاکید می‌کنیم. در رأس حقوق مردم فلسطین حق آنها برای آزادی و داشتن کشور مستقل دارای حاکمیت در مرز‌های ۴ ژوئن ۱۹۶۷ با پایتختی قدس شرقی است.

در ادامه پیش‌نویس آماده است: در رأس حقوق همچنین حق آوارگان برای بازگشت و پرداخت غرامت به آنها بر اساس قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی ذی‌ربط به ویژه قطعنامه ۱۹۴ است.

شرکت‌کنندگان در نشست ریاض عنوان داشتند: ما تاکید می‌کنیم که مسئله فلسطین همچون تمامی آرمان‌های عادلانه ملت‌هاست که به خاطر رهایی از اشغالگر می‌جنگند. ما بر حاکمیت کامل فلسطین بر قدس شرقی اشغالی به عنوان پایتخت ابدی فلسطین تاکید می‌کنیم.

در این پیش‌نویس آماده است: ما مخالف هرگونه تصمیم یا اقدامات اسرائیل با هدف یهودی‌سازی قدس شرقی اشغالی و نهادینه کردن اشغالگری استعماری آن هستیم. قدس شریف خط قرمزی برای امت عربی و اسلامی است.

در این پیش‌نویس ذکر شده است: ما بر همبستگی مطلقمان برای حفاظت از هویت عربی و اسلامی قدس شرقی اشغالی تاکید می‌کنیم. ما بر دفاع از حرمت مکان‌های مقدس اسلامی و مسیحی در قدس شریف تاکید می‌کنیم.

در این پیش‌نویس در خصوص لبنان نیز آمده است: ما بر حمایت مطلقمان از جمهوری لبنان و امنیت و ثبات و حاکمیت آن و امنیت مردمانش تاکید می‌کنیم.

در این پیش‌نویس بر مصوبات نشست سران سابق و لزوم مقابله با تجاوزات ظالمانه اسرائیل علیه غزه و لبنان تاکید شد.

در پیش‌نویس نشست سران ریاض نسبت به خطر تشدید تنشی که در منطقه وجود دارد و نسبت به گسترش تجاوزات که به لبنان کشیده شده است، هشدار داده شد.

سران نشست ریاض از جامعه بین المللی خواستند تا تمامی بند‌های رای مشورتی دیوان بین المللی دادگستری در تاریخ ۱۹ ژوئیه را اجرا کند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار