دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

امارات:باید با ایران تنش زدایی و همکاری اقتصادی کنیم

یک مقام بلند پایه امارات متحده عربی در گفت‌و‌گو با یک شبکه خبری آمریکایی بر لزوم تنش زدایی با ایران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر «انور قرقاش» وزیر مشاور امارات متحده عربی به «بکی اندرسون» خبرنگار «سی‌ان‌ان» گفت: «ما آماده همکاری با طرح آمریکا هستیم، اما هیچ کشور دیگری در منطقه را هدف قرار نمی‌دهیم و من به طور خاص به ایران اشاره می‌کنم. امارات در حال اعزام سفیر خود به تهران است.»

قرقاش به  خبرنگار سی‌ان‌ان گفت که نیاز به تنش زدایی با ایران وجود دارد.

وی گفت: «ما باید راه حل هایی پیدا و همچنین باید از همکاری‌های اقتصادی در زمینه های مختلف استفاده کنیم.»

«عبدالخالق عبدالله»  استاد علوم سیاسی در امارات نیز به سی‌ان‌ان گفت که تشکیل یک ائتلاف نظامی بالقوه به عنوان ناتو منطقه ای بسیار تحریک آمیز است و  فکر نمی‌کنم پیوستن به آن قابل قبول باشد.

قرقاش در گفت‌وگو با خبرگزاری «رویترز» نیز گفته بود کها بوظبی پذیرای ایجاد محور علیه هیچ کشوری در منطقه به ویژه ایران نیست و ایده رویکرد تقابلی با ایران چیزی نیست که امارات از آن استقبال کند.

وی به رویترز گفت: «ایران همسایه ما است و شکی نیست که ما دائما نگران سیاست‌های منطقه‌ای ایران هستیم که می‌بینیم به خود ایران آسیب می‌رساند و کمکی به تلاش‌های دیپلماتیک جهت صلح در منطقه نمی‌کند.»

پیش از این نیز «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در سفری کوتاه به ابوظبی گفته بود که صفحه جدیدی در روابط ایران و امارات گشوده شده است.

وی با انتشار تصویری از دیدارش با «محمد بن زاید آل نهیان» رئیس جدید امارات نوشت: صفحه جدیدی در روابط جمهوری اسلامی ایران و امارات گشوده شد. به گرمی دست همسایگان خود را می فشاریم. گرمی روابط همسایگان، دشمنان منطقه را مایوس می‌سازد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار