رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آلمان: بدون گاز روسیه، ذخیره زمستانی نداریم

آلمان: بدون گاز روسیه، ذخیره زمستانی نداریم یک مقام آلمانی در هشداری اعلام کرد که بدون واردات گاز از روسیه این کشور ذخیره زمستانی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۲۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 17
کد خبر: ۱۴۲۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر «کلاوس مولر» یک مقام از بخش انرژی آلمان، هشدار داد این کشور بدون گاز روسیه ذخیره زمستانی نخواهد داشت.

این مقام آلمانی با اشاره به دشواری‌های ناشی از عدم واردات گاز روسیه، گفت: «مخازن گاز آلمان اکنون ۶۵ درصد پر است،.در حال حاضر نسبت به هفته‌ای پیش وضعیت بهتر است، اما هنوز برای عبور از زمستان بدون گاز روسیه کافی نیست. اکنون باید دید تعمیر و نگهداری خط لوله نورد استریم ۱ در این هفته پایان می‌پذیرد یا نه.»

قوانین جدید دولت روسیه برای صادرات گاز به کشور‌های وابسته به انرژی روسیه از اوایل ماه آوریل به اجرا در آمد، اما اتحادیه اروپا نپذیرفت که بهای گاز را به روبل پرداخت، با این وجود مهلت‌های نهایی مسکو اکنون فرارسیده و کشور‌های اروپایی باید در مورد شرط روسیه یا توقف واردات گاز خود از این کشور تصمیم بگیرند.

از طرفی هفته گذشته گازپروم که شرکت ارائه دهنده گاز به خط لوله نورداستریم است، اعلام کرد که تحویل گاز روسیه متوقف شد؛ البته دلیل این توقف هم تعمیر و نگهداری، آزمایش قطعات مکانیکی و سیستم‌های اتوماسیون عنوان شد و انتظار می‌رود اقدامات مربوطه بین ۱۱ تا ۲۱ ژوئیه انجام شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار