مهدیه اسفندیاری آزاد شد عراقچی: سیاست دیپلماسی استانی از تأکیدات مقام معظم رهبری است پزشکیان: شکی نیست که بنزین را باید گران کرد نوآوری علمی و اندیشه سیاسی دو ویژگی برجسته علامه نائینی رئیس جمهور وارد ارومیه شد پزشکیان لایحه مشاغل حساس را مسترد کرد آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی + جزئیات کامل خبر جدید دولت درباره اعمال مدرک تحصیلی دوم کارمندان وزیر اطلاعات: هیچ‌کس طرفدار این‌که برخی ناهنجاری‌ها ادامه یابد نیست/یکی از این ناهنجار‌ها، برهنگی است که باید جدی گرفته شود پزشکیان: تلاش دولت ارائه بودجه بدون کسری به مجلس است پاسخ وزیر کشور به سوال درباره تقسیم تهران به غربی و شرقی پزشکیان قانون الحاق ایران به پالرمو و سی‌اف‌تی را ابلاغ کرد پزشکیان: هدف اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است سردار فدوی: اسرائیلی‌ها از ایران تو دهنی محکمی خوردند اولین واکنش شمخانی به حواشی فیلم جنجالی عروسی دخترش: حرامزاده‌ها، من هنوز زنده‌ام

دیدار دوجانبه روسای جمهور ایران و روسیه/ تاکید بر توسعه مناسبات راهبردی تهران و مسکو

رئیس جمهور روسیه که عصر امروز به تهران سفر کرده، بلافاصله پس از ورود به فرودگاه، عازم نهاد ریاست جمهوری شد و با آیت‌الله رئیسی دیدار و گفتگوکرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه که عصر امروز (سه‌شنبه) به تهران سفر کرده است، بلافاصله پس از ورود به فرودگاه، عازم نهاد ریاست جمهوری شد و با آیت‌الله رئیسی دیدار و گفتگوکرد.

در این دیدار دو طرف ضمن مرور آخرین وضعیت مناسبات میان دو کشور که در دوره اخیر رشد قابل توجهی داشته است، از جهش در روابط دوجانبه به خصوص در حوزه اقتصادی، امنیتی، زیرساختی، انرژی، تجارت و صنعت ابراز خشنودی کرده و اراده خود را تداوم این مسیر و تقویت آن ابراز کردند.

در عین حال دو طرف ضمن یادآوری موفقیت‌های مشترک در مقابله با تروریسم، بر ضرورت توسعه همکاری‌ها در عرصه‌های جدید منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تاکید کردند و از اراده جدی خود برای تقویت امنیت کشورهای مستقل در منطقه خبر دادند.

آیت‌الله رئیسی در این دیدار اراده دو کشور بر توسعه مناسبات دوجانبه را قابل توجه خواند و گفت: پس از دیدار در مسکو و عشق‌آباد، روند همکاری‌ها رو به رشد بوده و این روند همچنان باید تقویت شود.

رئیس جمهور با اشاره به سابقه همکاری موفقیت‌آمیز دو کشور در مبارزه با تروریسم در سوریه، این همکاری را زمینه‌ساز تقویت امنیت و ثبات در منطقه دانست و افزود: کشورهایی که در منطقه غرب آسیا مدعی مبارزه باتروریسم بودند، هیچ گام موثری در این زمینه برنداشتند اما این جمهوری اسلامی ایران و روسیه بودند که با همکاری جدی در بحث مبارزه با تروریسم، صداقت و اراده جدی خود را در این زمینه نشان دادند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در سرزمین میهمان‌نواز ایران، از افزایش همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های مختلف بویژه در حوزه امنیت بین‌المللی خبر داد و گفت: ایران و روسیه سهم بسیار بزرگی در حل‌ و فصل بحران سوریه دارند.

آیت‌الله رئیسی، ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان تا ساعتی دیگر در هفتمین اجلاس سران کشورهای ضامن روند آستانه که به میزبانی کشورمان برگزار می‌شود، شرکت خواهند کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار