زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است

سفیر ایران در روسیه در خصوص این موضوع که پوتین بعد از انتخاب ترامپ گفته است ما نمی‌خواهیم از دلار دست بکشیم، گفت: بعضی ترجمه‌هایی که در داخل ایران انجام می‌شود ترجمه‌های درستی نیست ما بار‌ها این را گفته‌ایم. من سخنگوی آقای پوتین نیستم، اما می‌دانم که برخی از این ترجمه‌ها غلط است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 11
کد خبر: ۲۶۲۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفیر ایران در روسیه با اشاره به اینکه سیاست اعلامی روسیه با سیاست اعمالی آن تفاوت دارد گفت که در خصوص دلارزدایی باید به سیاست اعمالی روسیه و نه سیاست اعلامی آن توجه کرد.

کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه در حاشیه آیین افتتاحیه اتصال شبکه‌های شتاب ایران و میره روسیه در جمع خبرنگاران گفت: فدراسیون روسیه از دو جهت برای ما مهم است و روابط ما بر پایه این دو پایه است که یکی از اینها همسایگی است که یک همسایه بزرگ ما است. نکته دوم نیز به رویکرد مشترک ما و روسیه در حوزه وسایل منطقه‌ای و بین‌المللی با یکدیگر داریم.

وی ادامه داد: چهار پنج مانع در تجارت ایران و روسیه وجود دارد از جمله عدم شناخت طرفین از بازار‌های یکدیگر است ترانزیت و لوجستیک، گمرک به بحث پولی و بانکی است.

جلالی بیان کرد: تجارت دو کشور در بحث پولی و بانکی نیاز به حل این مسائل دارد. در بحث گردشگری نیز این موضوع مهم است. اتصال شبکه‌های میر و شتاب به یکدیگر می‌تواند در بحث گردشگری استفاده خوبی داشته باشد.

سفیر ایران در روسیه با بیان اینکه در بحث تجارت موانع دیگری نیز وجود دارد گفت که بانک مرکزی در حال برطرف کردن آنها است که بتوانیم از ارز‌های ملی دو کشور در تجارت خود استفاده کنیم.

وی در خصوص این موضوع که پوتین بعد از انتخاب ترامپ گفته است ما نمی‌خواهیم از دلار دست بکشیم، گفت: بعضی ترجمه‌هایی که در داخل ایران انجام می‌شود ترجمه‌های درستی نیست ما بار‌ها این را گفته‌ایم. من سخنگوی آقای پوتین نیستم، اما می‌دانم که برخی از این ترجمه‌ها غلط است.

وی ادامه داد: در یک رویداد اقتصادی که بنده هم در آن حضور داشتم آقای پوتین گفت در تقابل با با دلار نیستیم، اما در جهت تقویت ارز‌های ملی خودمان در حال حرکت هستیم. نکته دوم این است که شما سیاست اعلامی کشور‌ها را باید با سیاست‌های اعمالی یکی ندانید ممکن است در جا‌هایی افرادی سخنانی بگویند که بخواهند از لحاظ اعلامی موضعی بگیرند، اما در اعمال این است که ما روسیه و بسیاری از کشور‌ها به دنبال این هستیم که از ارز‌های ملی خودمان استفاده کنیم و اینکه آمریکایی‌ها این را در تقابل با دلار بدانند یا ندانند بحث دیگریست. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر