پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

قالیباف: راه نجات در برابر تحریم‌ها اجرای دقیق برنامه‌های اقتصادی است

رئیس مجلس با بیان اینکه آمریکایی ها، تروریسم و مخالفان جبهه مقاومت به این باور رسیده اند که با جنگ به جایی نخواهند رسید، گفت: تجربه نشان داد مقاومت، تکیه بر مردم و اجرای دقیق برنامه‌های اقتصادی تنها راه نجات کشور از تحریم‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 20
کد خبر: ۱۴۳۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر،  فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه پیش از ظهر امروز (چهارشنبه 29 تیرماه) با حضور در بهارستان با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت وگو کرد.

 

براساس این گزارش محمدباقر قالیباف در این نشست ضمن تشکر از کشور سوریه به دلیل مواضع خود در روابط دوجانبه، مسائل منطقه و جبهه مقاومت به سفر خود به سوریه و دیدار با بشار اسد رئیس جمهور سوریه اشاره کرد و گفت: موضوعات مربوط به این سفر به ویژه مسائل اقتصادی مانند بحث‌های تجاری و سرمایه گذاری را مرتب پیگیری می‌کنم.

 

وی با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم موضوعاتی مانند شرق فرات، ادلب و مسائلی که ممکن است در آینده ای نزدیک در درعا اتفاق بیفتد، به زخمی کهنه تبدیل شود، افزود: اگر زمان به این شکل پیش رود به نفع ما نیست، باید برای این موضوعات تدبیر ویژه از طریق گفت وگوها و بحث‌های سیاسی مانند نشست آستانه و تحرک در میدان اندیشید.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر زمان بگذرد و این موضوعات کهنه شود، ممکن است مانند غده سرطانی باقی بماند و این موضوع شرایط را برای ما سخت تر می‌کند.

 

قالیباف با بیان اینکه هر چند موضوعات مذکور مهم است، اما مسائل اقتصادی از اهمیت بیشتری برخوردار است، ادامه داد: آمریکایی‌ها، تروریسم و مخالفان جبهه مقاومت به این باور رسیده‌اند که با جنگ به جایی نخواهند رسید، بنابراین اولویت خود را بر اعمال فشار و تحریم‌های اقتصادی علیه ملت‌ها قرار داده‌اند که فشار بر ملت‌ها، فشار بر دولت‌هاست.

 

وی، جنگ رسانه ای را یکی دیگر از ترفندهای آنها برای سخت کردن شرایط برای جبهه مقاومت دانست و تصریح کرد: آنها به یمن، عراق، سوریه، لبنان و ایران فشار می آورند؛ از حدود 20 سال گذشته فشار اقتصادی بسیاری به ما تحمیل شده است.

 

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان ادامه داد: 2 نگاه در برابر این فشارهای اقتصادی در کشور وجود دارد؛ نخست آنکه در برابر آنها تسلیم شویم و با فشارها کنار آییم و دوم آنکه مبارزه کنیم و بتوانیم روی پای خود بایستیم که تجربه نشان داد مقاومت کردن، تکیه بر مردم و برنامه ریزی دقیق برای اجرای برنامه‌های اقتصادی تنها راه نجات است.

 

قالیباف با اشاره به اینکه آمریکایی ها مجبور شدند بپذیرند و اعلام کنند که فشار حداکثری شکست خورده است، تصریح کرد: باید این نکته برای ملت‌ها و دولت‌های اسلامی روشن شود و نپندارند که آمریکا، سرور دنیا است.

 

در این نشست همچنین فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه ضمن تشکر و قدردانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی به جهت حمایت ایشان از ملت سوریه گفت: ما معتقدیم اقدامات ظالمانه کشورهای غربی و آمریکا علیه سوریه و ایران در راستای منافع رژیم صهیونیستی است.

 

وی اقدامات آمریکا و کشورهای غربی علیه ایران و سوریه را غیراخلاقی و غیرانسانی توصیف و تصریح کرد: پیشرفت های متعددی از زمانی که شما به دمشق سفر کردید تاکنون حاصل شده است که از این پیشرفت ها می تواند به موضوعاتی همچون افزایش و تقویت روابط دوستانه بین ایران و سوریه، افزایش پیروزی ها در زمینه ها مختلف از طریق همکاری های دو کشور و فعالیت برای تحکیم روابط اشاره کرد./ تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار