دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ژنرال صهیونیست: نیروی هوایی اسرائیل برای جنگ چندگانه آتی آماده نیست

«اسحاق بریک» ژنرال ارتش صهیونیست و رئیس سابق کمیته رسیدگی به شکایات سربازان در جدیدترین اظهارات خود به عدم آماده بودن پایگاه‌های هوایی این رژیم برای جنگ در چند جبهه اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر وی در یادداشتی در روزنامه «هاآرتص» نوشت: پایگاه‌های نیروی هوایی در جنگ چند جبهه آینده هدفی راهبردی برای دشمن هستند. موشک‌های نقطه‌زن با کلاهک‌های جنگی چند صد کیلویی شلیک خواهند شد همچنین پهپادهای بدون سرنشین روزانه این پایگاه‌ها را از فاصله صدها کیلومتری هدف خواهند گرفت. اسکادران پهپادها روزانه بر فراز پایگاه‌های هوایی به پرواز در خواهند آمد و به شدت ، فعالیت این پایگاه‌ها و پرواز جنگنده‌ها را هدف خواهند گرفت.

وی تأکید کرد، نیرو هوایی برای این موضوع آماده نیست و حتی اندک امکاناتی که در پایگاه‌های مذکور از نظر نیروی انسانی و ابزار برای تضمین ادامه کار در جنگ چند جبهه‌ای وجود داشت به سرعت رو به وخامت است.

بریک ادامه داد، در هر پایگاه هوایی یک گردان از نیروهای ذخیره وجود دارد که مسؤول ادامه کار این پایگاه‌ها در زمان جنگ است تا جنگنده‌ها بتوانند پرواز کنند، بنشینند و مأموریت‌های خود را انجام دهند.  این گردان مسؤول جمع‌آوری ترکشها از باندهای فرود، خاموش کردن آتش‌های احتمالی در پی اصابت موشک و رسیدگی به مجروحان و نیز آماده کردن دوباره پایگاه برای فعالیت هستند.

وی در ادامه نوشت، سالهاست که در نیروی هوایی رژیم صهیونیستی کار سازماندهی شده انجام نشده است؛ از سالها قبل که گردان ذخیره تشکیل شده ارتش اسرائیل، آنها را به رسمیت نمی‎شناسد. این امر باعث کمبود شدید نیروی انسانی و تجهیزات شده و گردان‌های مذکور در جنگ آینده نمیتوانند وظایف خود را انجام دهند.

بریک تأکید کرد، بیشتر گردان‌های موجود در پایگاه‌ها، امروز در حالت فروپاشی قرار دادند. نه وظیفه‌ای وجود دارد و نه وسیله‌ای برای خاموش کردن آتش؛ تقریبا هیچ آمبولانسی نیست و خودروهای حمل و نقل و غیره در پایگاه دیده نمی‌شوند.

وی چندی پیش نیز در مقاله‌ای نوشت، رژیم صهیونیستی در صورت ورود به جنگ فراگیر، با بدترین سناریو مواجه خواهد شد.

بریک تصریح کرد که ارتش رژیم صهیونیستی آماده ورود به جنگ نیست و همزمان فرماندهان و مقامات نظامی توجهی به کمبودها و مشکلات موجود در ارتش نمی‌کنند./فارس

ارسال نظر