عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند

گزارش نشریه صهیونیستی درباره رزمایش پیامبر اعظم و توان موشکی ایران

گزارش نشریه صهیونیستی درباره رزمایش پیامبر اعظم و توان موشکی ایران دبکا فایل در گزارشی نوشت: سپاه ایران در رزمایش خود موشک‌های کروز مختلفی آزمایش کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۰۴ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 25
کد خبر: ۱۱۵۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر یک وبگاه نزدیک به نهادهای جاسوسی رژیم صهیونیستی روز شنبه در مطلبی در زمینه برگزاری رزمایش «پیامبر اعظم -۱۷» نوشت، ایرانی‌هادر این رزمایش انواع سناریوهای مختلف  را تمرین کردند.

وبگاه «دبکا فایل» در این مطلب به صراحت نوشت که ارتش اسرائیل تحرکات ایران در رزمایش اخیر را نظاره ‌گر بوده است.

دبکا فایل با اشاره به مشارکت یگان‌های زمینی، هوافضا، موشکی و دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رزمایش پیامبراعظم-۱۷ نوشت، رزمایش سپاه اتکا به موشک‌های ضدهوایی سوم خرداد  را که متحرک هستند و برد ۵۰۰ کیلومتر دارند، نشان داد. فرماندهان سپاه تخمین می‌زنند که این سلاح برای مقابله با هواپیماهای جنگی رادار گریز«اف-۳۵» اسرائیل است.

دبکا فایل سپس نوشت، ایران در تازه ترین رزمایش خود انواع مختلفی از موشک‌های کروز را پرتاب کرد.

در روزهای گذشته نیز یک نشریه صهیونیستی به توان موشکی ایران در این رزمایش اشاره کرد. روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» درگزارشی نوشت، ایران توان موشک‌های خود را به عنوان بخشی از رزمایش «پیامبر اعظم- ۱۷» نشان داد. به نوشته این روزنامه، ایران در دومین روز از این رزمایش با موشک، پهپاد و سایر تسلیحات تمرین کرد. در این مرحله از رزمایش، موشک های بالستیک زمین به زمین به اهداف از پیش تعیین شده اصابت کردند. ایران همچنین گفته است که اهداف شناور دشمن فرضی را که با شلیک موشک‌های زمین به زمین و ساحل به دریا منهدم شده‌اند، شبیه‌سازی کرده است.

چند مقام امنیتی و نظامی حال حاضر و سابق  صهیونیستی نیز اخیرا به یک روزنامه آمریکایی گفتند که تل آویو توان حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را ندارد.

به نوشته «نیویورک تایمز» چند مقام و کارشناسان ارشد نظامی کنونی و سابق (رژیم) اسرائیل گفتند که تل آویو به این زودی‌ها توانایی انجام حمله‌ای که بتواند برنامه هسته‌ای ایران را نابود کند یا حتی به تاخیر بیندازد، ندارد.

یکی از مقام‌های بلندپایه امنیتی کنونی رژیم اسرائیل گفت که آماده سازی حمله‌ای که بتواند به پروژه هسته‌ای ایران آسیب جدی وارد کند، دستکم دو سال طول می‌کشد. «رلیک شفیر» ژنرال بازنشسته نیروی هوایی اسرائیل که خلبان حمله سال ۱۹۸۱ به تاسیسات هسته‌ای عراق (اوسیراک) بود، گفت، ایران ده‌ها تاسیسات هسته‌ای دارد، برخی از آنها در اعماق زمین هستند و نفوذ سریع و نابود کردن آنها برای بمب‌های اسرائیل سخت است. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار