کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

سیل باز هم در ایران قربانی گرفت؛ این بار ۲ کودک

پس از سیل روز جمعه در استهبان استان فارس که موجب مرگ تعدادی از هموطنان شد حالا باز هم سیل در استان هرمزگان قربانی گرفته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 26
کد خبر: ۱۴۴۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، بخشدار گوهران بشاگرد گفت: دو کودک ۸ و ۱۴ ساله در پی ورود به رودخانه پایین دست سد، غرق شدند.

محسن ذاکری، بخشدار گوهران بشاگرد در استان هرمزگان از فوت دو کودک در این منطقه بر اثر وقوع سیل شدید خبر داد.

وی اظهار داشت: متأسفانه غروب امروز دو دختر بچه ۸ و ۱۴ ساله از روستای پوسمن بخش گوهران بشاگرد در پی ورود به رودخانه فصلی دچار عمق آب می‌شوند و جان خود را از دست می‌دهند.

به گفته ذاکری، هشدارهای جدی به مردم مناطق مختلف برای جلوگیری از ورود کودکان و نوجوانان به حریم رودخانه‌ها و مانداب‌ها داده شده است و از مردم می‌خواهیم از امشب تا پایان هفته به دلیل احتمال تشدید سیل بیش از پیش مراقب باشند.

 

گفتنی است؛ سازمان هواشناسی روز گذشته هشدار داد که از بعد از ظهر امروز، موج جدید سامانه باران های موسمی به نام «مانسون» از جنوب شرق ایران وارد کشورمان خواهد شد و از عصر امروز تا عصر پنجشنبه بخش هایی از استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، کرمان، یزد و خراسان جنوبی درگیر سیل شدید خواهند بود.

سازمان هواشناسی ضمن صدور «هشدار قرمز» به عنوان بالاترین سطح هشدار، از دستگاه های امدادی و اجرایی درخواست کرده است که تا پایان هفته در آماده باش کامل قرار داشته باشند.

کلمات کلیدی: سیل حوادث
ارسال نظر
آخرین اخبار