دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

قالیباف: عرصه طراحی شده علیه ایران صحنه واقعی یک جنگ است

قالیباف: عرصه طراحی شده علیه ایران صحنه واقعی یک جنگ است رئیس مجلس گفت: براساس گزارش هایی که به دست ما می‌رسد، عرصه طراحی شده علیه ایران صحنه واقعی یک جنگ است و به صورت جزیی در بخش های مختلف دشمن درحال رصد و ضربه زدن به حوزه های اقتصادی کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 27
کد خبر: ۱۴۴۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف در نشست وزیر و جمعی از مدیران حقوقی وزارت اطلاعات با بیان این که این جمع، جمعی است که نقش موثری در امنیت کشور دارد، ضمن تقدیر از اقدامات سربازان گمنام امام زمان (عج) در مقابله با توطئه ها و اقدامات دشمنان، گفت: اگر خدای نکرده امنیت به هر شکلی خدشه دار شود زندگی مردم هم در بعد معنوی و هم مادی دچار اختلال می شود به خصوص امنیت پایدار در منطقه ای که کانون بحران هاست.

 

وی با اشاره به اقدامات امنیتی و نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه و علیه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: برخلاف ادعاهای برخی انقلابی های پشیمان شده، واقعیت این است که منطق انقلاب ما فرهنگی بود و اساسا برگ برنده ما این بود که هیچ مسئله امنیتی نداشته باشیم اما طراحی دشمن به نحوی بود که از همان ابتدا، انقلاب اسلامی را در عرصه های مختلف امنیتی و نظامی درگیر کرد.

 

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان به خصوص آمریکا و اسراییل مطمئن بودند که در مقابل قدرت فرهنگی ملت ایران قدرتی ندارند و براساس حساب و کتابی که انجام دادند تصورشان این بود که می توانند کار ما را در جنگ تحمیلی تمام کنند اما مجاهدت مردم ایران این تصور آنها را باطل کرد.

 

قالیباف عنوان کرد: امروز و از پی سال ها تقابل نظامی و امنیتی دشمنان با جمهوری اسلامی، در بحث امنیت کشور با وجود اتفاقاتی که هر کدام می توانست کشوری را از پای در بیاورد اما دستاورد و کارنامه امنیتی ما عالی است و کارنامه دفاعی و امنیتی خود را با افتخارسر دست می گیریم هرچند باید بپذیریم که در حوزه اقتصادی کارنامه قابل قبولی نداریم‌ و خجالت زده مردم هستیم.

 

وی در ادامه با اشاره به جنگ اقتصادی که علیه ملت ایران درجریان است گفت: براساس گزارش هایی که به دست ما می‌رسد، عرصه طراحی شده علیه ایران صحنه واقعی یک جنگ است و به صورت جزیی در بخش های مختلف دشمن درحال رصد و ضربه زدن به حوزه های اقتصادی کشور است.

 

وی همچنین از جنگ شناختی و رسانه ای به عنوان دومین عرصه نبرد دشمن با ملت ایران نام برد و گفت: در این جنگ دشمن در حال اجرای سناریویی است که هدف آن از بین بردن امید مردم به خصوص جوانان و القای حس بن بست به آن هاست.

 

وی افزود: اگر همه بخش های کشور دارای انسجام باشند و یک اولویت را دنبال کنند با توجه به ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد، در یک برنامه مدون میان مدت می توان ثبات اقتصادی را در کشور ایجاد کرد به نحوی که مردم این تحول را به خوبی احساس کنند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برای مقابله با جنگ شناختی و رسانه ای که در جریان است ما به جهاد تبیین نیاز داریم و برای موفقیت در بخش های مختلف و حل مشکلات گوناگون کشور نیازمند جهاد تصمیم نیزهستیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار