خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

هشدار وزیر اطلاعات به گروهک‌های ضدانقلاب

هشدار وزیر اطلاعات به گروهک‌های ضدانقلاب وزیر اطلاعات با اشاره به تحرکات گروهک‌های ضدانقلاب، به کشور‌هایی که زمینه و بستر اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران را فراهم می‌کنند هشدار داد و گفت: کشور‌هایی که به دشمنان ملت ایران کمک کنند، منتظر تلافی باشند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 28
کد خبر: ۱۴۴۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیداسماعیل خطیب عصر امروز در جلسه شورای تامین استان کردستان که در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه ایجاد امنیت مردم محور و اطلاعات مردم پایه از راهبرد‌های سند تحول وزارت اطلاعات به شمار می‌رود اظهار داشت: همه تلاش‌های دولت مردمی و انقلابی آیت‌الله رئیسی بر رفع مشکلات و ارتقای معیشت مردم متمرکز شده است.

 

وی جنگ کنونی علیه نظام اسلامی ایران را جنگ ترکیبی خواند و گفت: آمریکا با استفاده از جنگ نرم و تحریم‌های ظالمانه به دنبال احیای سلطه تضعیف شده خود در منطقه بوده، اما با شکست مواجه شده است.

 

وزیر اطلاعات با اشاره به تحرکات گروهک‌های ضدانقلاب، به کشور‌هایی که زمینه و بستر اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران را فراهم می‌کنند هشدار داد و افزود: کشور‌هایی که به دشمنان ملت ایران کمک کنند، منتظر تلافی باشند.

 

وی با اشاره به مزدوری گروهک‌ها برای رژیم صهیونیستی عنوان کرد: گروهک کومله به عنوان مزدور رژیم صهیونیستی عمل می‌کند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب استفاده از ظرفیت رسانه ملی، رسانه‌ها و شخصیت‌های فرهنگی و فضای مجازی را برای افشای جنایات گروهک‌های ضد انقلاب و تشریح خدمات و موفقیت‌های کشور در قالب جهاد تبیین ضروری دانست و تصریح کرد: نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی از هرگونه تحرکات دشمن به خوبی آگاهند و اقدامات تهاجمی و آفندی در دستور کار جامعه اطلاعاتی است.

 

اسماعیل زارعی‌کوشا استاندار کردستان هم در این نشست با اشاره به 227 کیلومترمرز مشترک میان استان کردستان با کشور عراق، امنیت کنونی را حاصل تلاش نیرو‌های نظامی، انتظامی و نیرو‌های امنیتی عنوان کرد و اظهار داشت: از همرامی مردم در حفظ و ارتقای امنیت کنونی صمیمانه تشکر می‌کنیم.

 

در پایان این جلسه از زحمات مدیرکل سابق تقدیر و مدیرکل جدید اطلاعات استان کردستان معرفی شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار