درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

هشدار وزیر اطلاعات به گروهک‌های ضدانقلاب

وزیر اطلاعات با اشاره به تحرکات گروهک‌های ضدانقلاب، به کشور‌هایی که زمینه و بستر اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران را فراهم می‌کنند هشدار داد و گفت: کشور‌هایی که به دشمنان ملت ایران کمک کنند، منتظر تلافی باشند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 28
کد خبر: ۱۴۴۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیداسماعیل خطیب عصر امروز در جلسه شورای تامین استان کردستان که در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه ایجاد امنیت مردم محور و اطلاعات مردم پایه از راهبرد‌های سند تحول وزارت اطلاعات به شمار می‌رود اظهار داشت: همه تلاش‌های دولت مردمی و انقلابی آیت‌الله رئیسی بر رفع مشکلات و ارتقای معیشت مردم متمرکز شده است.

 

وی جنگ کنونی علیه نظام اسلامی ایران را جنگ ترکیبی خواند و گفت: آمریکا با استفاده از جنگ نرم و تحریم‌های ظالمانه به دنبال احیای سلطه تضعیف شده خود در منطقه بوده، اما با شکست مواجه شده است.

 

وزیر اطلاعات با اشاره به تحرکات گروهک‌های ضدانقلاب، به کشور‌هایی که زمینه و بستر اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران را فراهم می‌کنند هشدار داد و افزود: کشور‌هایی که به دشمنان ملت ایران کمک کنند، منتظر تلافی باشند.

 

وی با اشاره به مزدوری گروهک‌ها برای رژیم صهیونیستی عنوان کرد: گروهک کومله به عنوان مزدور رژیم صهیونیستی عمل می‌کند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب استفاده از ظرفیت رسانه ملی، رسانه‌ها و شخصیت‌های فرهنگی و فضای مجازی را برای افشای جنایات گروهک‌های ضد انقلاب و تشریح خدمات و موفقیت‌های کشور در قالب جهاد تبیین ضروری دانست و تصریح کرد: نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی از هرگونه تحرکات دشمن به خوبی آگاهند و اقدامات تهاجمی و آفندی در دستور کار جامعه اطلاعاتی است.

 

اسماعیل زارعی‌کوشا استاندار کردستان هم در این نشست با اشاره به 227 کیلومترمرز مشترک میان استان کردستان با کشور عراق، امنیت کنونی را حاصل تلاش نیرو‌های نظامی، انتظامی و نیرو‌های امنیتی عنوان کرد و اظهار داشت: از همرامی مردم در حفظ و ارتقای امنیت کنونی صمیمانه تشکر می‌کنیم.

 

در پایان این جلسه از زحمات مدیرکل سابق تقدیر و مدیرکل جدید اطلاعات استان کردستان معرفی شد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار