پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

وزیر اطلاعات: ایران می‌تواند با تمام قوا در میدان مبارزه حاضر و پیروز باشد

حجت الاسلام خطیب گفت: امروز ایران به‌عنوان قدرت تعیین‌کننده در منطقه با تمامی ظرفیت‌ها در نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی و کمک‌های فرهنگی و رسانه‌ای، می‌تواند با تمام قوا در میدان مبارزه حاضر و پیروز باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر،  حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، در جلسه شورای تأمین استان در رشت، با اشاره به کارزار دشمن در برپایی جنگ‌های تمام عیار علیه ایران اسلامی با بهره‌مندی از ناتو‌های نظامی، فرهنگی، سیاسی، تروریستی و خرابکاری، در کنار ناتوی فضای مجازی گفت: امروز ایران به عنوان قدرت بزرگ و تعیین کننده در منطقه با کمک تمامی ظرفیت‌ها در نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی و کمک‌های فرهنگی و رسانه‌ای، به‌ویژه رسانه ملّی می‌تواند با تمام قوا در میدان مبارزه حاضر و پیروز باشد.

 

حجت الاسلام و المسلمین سید اسماعیل خطیب، مبارزه با هرگونه فساد و زیاده‌خواهی را نیز از تأکیدات رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور عنوان کرد و افزود: مبارزه با فساد، رانت، قاچاق و ویژه‌خواری از اولویت‌های اصلی رسیدن به موفقیت در مسیر ارائه خدمات صادقانه به مردم محسوب می‌شود.

 

وی هدایت نقدینگی به سوی تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری را از تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) دانست و گفت: دولت خود را موظف می‌داند برای جهت‌دهی سرمایه‌گذاری‌ها به سمت تولید و اشتغال شرایط لازم را فراهم کند.

 

وزیر اطلاعات در این دیدار، تلاش برای برقراری ارتباط با مردم و افزایش رضایت‌مندی آنان را بسیار مهم و ضروری خواند و افزود: ایجاد ارتباط سنجیده و متکی به مردم ضمن امیدآفرینی در جامعه، احساس مسئولیت را نیز در بین مردم افزایش می‌دهد.

 

خطیب، ثمربخش بودن سیاست‌های تحولی دولت و نظام را نیازمند کمک و همراهی جامعه روحانیت، ائمه جمعه و جماعات و علما برشمرد و افزود: دولت مردمی و انقلابی با این همراهی و کمک می‌تواند با سوءاستفاده‌ها و زیاده‌خواهی‌ها مبارزه کرده و در راه موفقیت و رفاه جامعه و مردم گام بردارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده