حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

وزیر امور خارجه: ما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما در دستگاه دیپلماسی مذاکرات را دنبال خواهیم کرد، اما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 29
کد خبر: ۱۴۴۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در آخرین روز همایش خود با پذیرش دعوت حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه، جلسه اختتامیه خود را در جمع مشترک با مدیران وزارت امور خارجه برگزار کردند.

در این نشست صمیمی که حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،معاونان این سازمان و تعدادی از معاونین و مدیران ارشد وزارت امور خارجه حضور داشتند، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه طی سخنانی تاکید کرد: سیاست، اقتصاد، امنیت و فرهنگ حلقه‌های به پیوسته ای هستند که می توانند اهداف نظام را در خارج از کشور محقق سازند.

وزیر امور خارجه کشورمان، تحول فرهنگی، ضرورت هماهنگی هر چه بیشتر نهادهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در امور فرهنگی و رعایت مقررات کشور محل مأموریت را سه اصل مهم پیشبرد اهداف فرهنگی در خارج از کشور دانست.

امیرعبداللهیان در ادامه با اشاره به ظرفیت و توان بالای جامعه ایرانیان خارج از کشور، توجه به ایرانیان خارج از کشور، تسهیل هر چه بیشتر امور کنسولی، فرهنگی، اجتماعی و گسترش زبان تمدنی فارسی را از کار ویژه های مشترک وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عنوان کرد.

وزیر امور خارجه تأکید کرد: آیت‌الله رئیسی و تمرکز کنونی دولت بر تدوین قانون جامع ایرانیان خارج از کشور یکی از مهمترین اقدامات در این زمینه است.

امیرعبداللهیان توجه ویژه وزارت امور خارجه در ده ماه گذشته بر دیپلماسی اقتصادی را، یکی دیگر از موضوعات بسیار مهم در دستور کار دستگاه سیاست خارجی عنوان کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه با تشریح آخرین تحولات مربوط به گفتگوهای رفع تحریم افزود: ما در دستگاه دیپلماسی مذاکرات را دنبال خواهیم کرد اما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم.

وزیر امور خارجه کشورمان توجه هر چه بیشتر به جایگاه زبان فارسی که در شکل گیری هویت ایرانیان خارج از کشور سهم ویژه ای دارد را جز اولویت های وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی دانست.

در ادامه جلسه برخی از رایزنان فرهنگی مسائل، موضوعات و مشکلات خود را با وزیر امور خارجه در میان گذاشتند.

حجت الاسلام ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در سخنان خود تاکید کرد در یک هفته نشست رایزنان فرهنگی، موضوعات دانش بنیان، همگرایی و جذابیت فرهنگی از محورهای برگزاری دهمین نشست رایزنان فرهنگی نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور بوده است.

در این نشست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گزارش اقدامات اقتصادی را ارائه داد همچنین ناصر کنعانی سخنگو، امرودی مشاور فرهنگی، عامری مدیرکل امور ایرانیان خارج از کشور و شیخ الاسلامی معاون وزیر خارجه و جمعی از دستیاران و مدیران ارشد حضور داشته و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار