جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

تمایل چند کشور اروپایی برای برقراری روابط اقتصادی با ایران

تمایل چند کشور اروپایی برای برقراری روابط اقتصادی با ایران معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه درباره ابراز تمایل چند کشور اروپایی برای برقراری روابط اقتصادی با کشورمان، از مسئولین ذی‌ربط خواست تفاهمات و توافقات اقتصادی ایران با کشورهای اروپایی عملیاتی شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر  جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی با موضوع «آخرین وضعیت روابط اقتصادی کشورمان با آمریکای لاتین» به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و با حضور اعضای ستاد مرکب از مدیران دستگاه‌های ذیربط برگزار شد.

در این نشست صفری با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی موجود در منطقه آمریکای لاتین بر لزوم برنامه ریزی برای بهره برداری حداکثری از این ظرفیت‌ها تاکید و ابراز امیدواری کرد تا با هماهنگی‌های لازم بین بخش‌های مختلف، این امکان هر چه سریعتر ایجاد شود.

محصولات پتروشیمی و نفت، کشاورزی، دارو و تجهیزات پزشکی، صنایع دستی و خدمات مهندسی از جمله نیازهای کشورهای این منطقه عنوان شد که جمهوری اسلامی ایران می‌تواند در تأمین آن نقش مهمی ایفا کند.

در ادامه، مدیر کل آمریکای وزارت امور خارجه با اشاره به دو برابر شدن حجم تجارت با برزیل طی یکسال گذشته، تقاضای دریافت خدمات مهندسی و کالا از سوی ونزوئلا و تمایل کوبا برای گسترش سطح روابط اقتصادی با کشورمان افزود: فضا و ظرفیت کار، با کشورهای این منطقه بسیار زیاد است که با برنامه ریزی دقیق و مناسب می‌توان به بهره برداری حداکثری رسید.

همچنین دراین نشست با اشاره به برگزاری کمیسیون مشترک بین جمهوری اسلامی ایران و مجارستان، از اعلام آمادگی این کشور برای همکاری دوجانبه در حوزه‌های دانشگاهی، کشاورزی و اقتصادی خبر داده شد که طی سفر وزیر کشاورزی مجارستان در اوایل سال آینده میلادی به تهران عملی خواهد شد.

در پایان صفری با اشاره به اینکه چند کشور اروپایی دیگر هم تمایل برای برقراری روابط اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران را دارند از مسئولین ذی‌ربط خواست موضوع کمیسیون‌های مشترک روابط اقتصادی با دیگر کشورها به صورت جدی پیگیری شود و تفاهمات و توافقات صورت گرفته در فاز عملیاتی قرار گیرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار