هوشمندشدن گلوله‌های توپخانه ارتش / قابلیت نقطه‌زنی موشک‌های ضد زره-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

هوشمندشدن گلوله‌های توپخانه ارتش / قابلیت نقطه‌زنی موشک‌های ضد زره

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه گلوله‌های توپخانه ما به مهمات هوشمند تبدیل شده‌اند؛ گفت: همه موشک‌های ضد زره هوانیروز و یگان‌های محترک هجومی و واکنش سریع ما قابلیت نقطه‌زنی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 29
کد خبر: ۱۴۴۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، با اشاره به دستاوردهای نیروی زمینی ارتش در حوزه توپخانه اظهار داشت: فرمانده نیروی زمینی ارتش سه طرح لبیک را خدمت مقام معظم رهبری ارائه کرد. نخستین طرح، «لبیک ۱» نام داشت که بازطراحی ساختار و سازمان با توجه به نیاز عملیاتی روز بود.

وی با اشاره به طرح دوم با عنوان «لبیک ۲»، ادامه داد: طرح «لبیک ۲» نیز تجهیز ساختار جدید بود که بر پایه چهار مولفه هوشمندبودن، دورزن بودن، نقطه‌زن بودن و قابلیت شبکه‌شدن تعریف شده است. این طرح به محضر مقام معظم رهبری ارائه و جلسات مختلف کارشناسی آن در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.

امیر سرتیپ نعمتی گفت: نیروی زمینی ارتش در حال حاضر در حال اجرای طرح لبیک ۲ است که عبارت است از تجهیز نیروی زمینی ارتش به تسلیحاتی با ویژگی‌هایی که گفته شد و طبیعی است در حوزه های مختلف تجهیزاتی به ویژه توپخانه که وظیفه پشتیبانی آتش را در ماموریت رزم زمینی را برعهده دارد، باید این کار را به عنوان شروع روند انجام بدهیم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: در توپخانه در سه حوزه دیده‌بانی، کنترل آتش و آتش کار را دنبال می‌کنیم که در هر سه حوزه شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی بوده‌ایم.

وی با اشاره به سامانه دیجیتال توپخانه نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: اکنون سامانه هدایت آتش که به طور ویژه برای نیروی زمینی ارتش طراحی شده، در یگان ها وجود دارد. این سامانه در کمترین زمان ممکن با دیده‌بانی پهپادها و دیده‌بانی زمینی نقطه مدنظر را تعیین کرده و به توپخانه برای تعیین سمت و برد مختصات مورد نیاز را ارائه می‌کند. این دو کار باید برای نقطه‌زن شدن توپخانه‌ها انجام می‌شد.

امیر سرتیپ نعمتی بیان داشت: این کار در همه یگان‌های توپخانه ما پیشرفت صددرصدی داشته و نرم‌افزار و سخت‌افزار مورد نیاز برای نقطه‌زن شدن توپخانه‌ها در همه یگان‌های توپخانه آماده شده است. البته در چند رزمایش مورد آزمایش قرار گرفته و ان‌شاءالله در رزمایش‌های آینده به صورت عملیاتی رونمایی می‌شود.

وی درباره نقطه‌زن شدن تجهیزات مورد استفاده هوانیروز و موشک‌های ضد زره بیان داشت: ما در همه یگان‌های خود از موشک های قدیمی عبور کرده‌ایم و همه موشک‌های ضد زره هوانیروز، یگان‌های محترک هجومی و واکنش سریع مورد استفاده قرار می گیرد، هم برد آن‌ها از 3 به 8 تا 16 کیلومترافزایش داشته و هم اینکه به قابلیت نقطه‌زنی مجهز شده‌اند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره ارتقای گروه‌های راکت‌انداز نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: گروه‌های راکت‌انداز به گروه موشکی تبدیل شده و موشک های نقطه‌زن در بُرد مورد نیاز عملیاتی ما در اختیار قرار دارد. همه مراحل ارزیابی آن به پایان رسیده و به طور عملیاتی در اختیار نیروی زمینی قرار دارد. 

وی با اشاره به توان نیروی زمینی ارتش در حوزه توپخانه بیان داشت: باید تغییراتی در این حوزه انجام می دادیم که با توجه به این توان توپخانه ای که داریم، اثرگذاری گلوله های توپخانه را داشته باشیم. ما در گذشته از چندین گلوله توپ برای انهدام یک هدف استفاده می کردیم، اما، امروز با پیشرفت های اخیر در نیروی زمینی ارتش، گلوله های نقطه‌زن توپ را در اختیار داریم و نیازی نیست که مجموعه آتش‌باری گذشته را برای انهدام یک هدف استفاده کنیم. 

امیر سرتیپ نعمتی همچنین از عملیاتی‌بودن گلوله‌های توپخانه صحرایی نیروی زمینی ارتش به صورت نقطه‌زن در یگان‌های مختلف این نیرو خبر داد و افزود: این توان در رزمایش سال گذشته رونمایی شد و در رزمایش امسال به صورت گسترده‌تر این کار را انجام خواهیم داد. 

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره مهمات هوشمند مورد استفاده در نیروی زمینی ارتش اظهار داشت: هنگامی که درباره نقطه‌زنی صحبت می شود یعنی مهمات تغییر یافته که می توانیم در توپخانه به صورت هوشمند و نقطه‌زن عمل کنیم. گلوله های توپخانه ما به مهمات هوشمند تبدیل شده‌اند و در سایر حوزه ها هم باید در گلوله و مهمات باید تغییرات صورت بگیرد هم در جنگ‌افزاری که آن را شلیک می‌کند./ فارس

ارسال نظر