هوشمندشدن گلوله‌های توپخانه ارتش / قابلیت نقطه‌زنی موشک‌های ضد زره-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

هوشمندشدن گلوله‌های توپخانه ارتش / قابلیت نقطه‌زنی موشک‌های ضد زره

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه گلوله‌های توپخانه ما به مهمات هوشمند تبدیل شده‌اند؛ گفت: همه موشک‌های ضد زره هوانیروز و یگان‌های محترک هجومی و واکنش سریع ما قابلیت نقطه‌زنی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 29
کد خبر: ۱۴۴۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، با اشاره به دستاوردهای نیروی زمینی ارتش در حوزه توپخانه اظهار داشت: فرمانده نیروی زمینی ارتش سه طرح لبیک را خدمت مقام معظم رهبری ارائه کرد. نخستین طرح، «لبیک ۱» نام داشت که بازطراحی ساختار و سازمان با توجه به نیاز عملیاتی روز بود.

وی با اشاره به طرح دوم با عنوان «لبیک ۲»، ادامه داد: طرح «لبیک ۲» نیز تجهیز ساختار جدید بود که بر پایه چهار مولفه هوشمندبودن، دورزن بودن، نقطه‌زن بودن و قابلیت شبکه‌شدن تعریف شده است. این طرح به محضر مقام معظم رهبری ارائه و جلسات مختلف کارشناسی آن در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.

امیر سرتیپ نعمتی گفت: نیروی زمینی ارتش در حال حاضر در حال اجرای طرح لبیک ۲ است که عبارت است از تجهیز نیروی زمینی ارتش به تسلیحاتی با ویژگی‌هایی که گفته شد و طبیعی است در حوزه های مختلف تجهیزاتی به ویژه توپخانه که وظیفه پشتیبانی آتش را در ماموریت رزم زمینی را برعهده دارد، باید این کار را به عنوان شروع روند انجام بدهیم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: در توپخانه در سه حوزه دیده‌بانی، کنترل آتش و آتش کار را دنبال می‌کنیم که در هر سه حوزه شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی بوده‌ایم.

وی با اشاره به سامانه دیجیتال توپخانه نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: اکنون سامانه هدایت آتش که به طور ویژه برای نیروی زمینی ارتش طراحی شده، در یگان ها وجود دارد. این سامانه در کمترین زمان ممکن با دیده‌بانی پهپادها و دیده‌بانی زمینی نقطه مدنظر را تعیین کرده و به توپخانه برای تعیین سمت و برد مختصات مورد نیاز را ارائه می‌کند. این دو کار باید برای نقطه‌زن شدن توپخانه‌ها انجام می‌شد.

امیر سرتیپ نعمتی بیان داشت: این کار در همه یگان‌های توپخانه ما پیشرفت صددرصدی داشته و نرم‌افزار و سخت‌افزار مورد نیاز برای نقطه‌زن شدن توپخانه‌ها در همه یگان‌های توپخانه آماده شده است. البته در چند رزمایش مورد آزمایش قرار گرفته و ان‌شاءالله در رزمایش‌های آینده به صورت عملیاتی رونمایی می‌شود.

وی درباره نقطه‌زن شدن تجهیزات مورد استفاده هوانیروز و موشک‌های ضد زره بیان داشت: ما در همه یگان‌های خود از موشک های قدیمی عبور کرده‌ایم و همه موشک‌های ضد زره هوانیروز، یگان‌های محترک هجومی و واکنش سریع مورد استفاده قرار می گیرد، هم برد آن‌ها از 3 به 8 تا 16 کیلومترافزایش داشته و هم اینکه به قابلیت نقطه‌زنی مجهز شده‌اند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره ارتقای گروه‌های راکت‌انداز نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: گروه‌های راکت‌انداز به گروه موشکی تبدیل شده و موشک های نقطه‌زن در بُرد مورد نیاز عملیاتی ما در اختیار قرار دارد. همه مراحل ارزیابی آن به پایان رسیده و به طور عملیاتی در اختیار نیروی زمینی قرار دارد. 

وی با اشاره به توان نیروی زمینی ارتش در حوزه توپخانه بیان داشت: باید تغییراتی در این حوزه انجام می دادیم که با توجه به این توان توپخانه ای که داریم، اثرگذاری گلوله های توپخانه را داشته باشیم. ما در گذشته از چندین گلوله توپ برای انهدام یک هدف استفاده می کردیم، اما، امروز با پیشرفت های اخیر در نیروی زمینی ارتش، گلوله های نقطه‌زن توپ را در اختیار داریم و نیازی نیست که مجموعه آتش‌باری گذشته را برای انهدام یک هدف استفاده کنیم. 

امیر سرتیپ نعمتی همچنین از عملیاتی‌بودن گلوله‌های توپخانه صحرایی نیروی زمینی ارتش به صورت نقطه‌زن در یگان‌های مختلف این نیرو خبر داد و افزود: این توان در رزمایش سال گذشته رونمایی شد و در رزمایش امسال به صورت گسترده‌تر این کار را انجام خواهیم داد. 

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره مهمات هوشمند مورد استفاده در نیروی زمینی ارتش اظهار داشت: هنگامی که درباره نقطه‌زنی صحبت می شود یعنی مهمات تغییر یافته که می توانیم در توپخانه به صورت هوشمند و نقطه‌زن عمل کنیم. گلوله های توپخانه ما به مهمات هوشمند تبدیل شده‌اند و در سایر حوزه ها هم باید در گلوله و مهمات باید تغییرات صورت بگیرد هم در جنگ‌افزاری که آن را شلیک می‌کند./ فارس

ارسال نظر