رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

مجلس نمایندگان آمریکا طرحی برای ممنوعیت سلاح تصویب کرد

مجلس نمایندگان آمریکا طرحی برای ممنوعیت سلاح تصویب کرد مجلس نمایندگان آمریکا بامداد شنبه طرحی برای ممنوعیت سلاح تصویب کرد اما بعید است که این طرح بتواند به قانون تبدیل شود.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۸ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 30
کد خبر: ۱۴۴۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای مجلس نمایندگان آمریکا بامداد شنبه (به وقت تهران) طرحی را برای ممنوعیت سلاح‌های سبک به تصویب رساندند.

این طرح، در صورتی که به قانون تبدیل شده و اجرا شود هر گونه اقدام آگاهانه برای واردات، فروش، ساخت، انتقال یا مالکیت سلاح نیمه‌اتوماتیک را جرم تلقی خواهد کرد.

مصوبه مجلس نمایندگان که اکثریت کرسی‌های آن در اختیار دموکرات‌ها است برای تبدیل شدن به قانون مسیر پر پیچ و خم و احتمالا غیرممکنی در پیش رو دارد. رسانه‌های آمریکا نوشته‌اند این طرح بعید است مورد موافقت مجلس سنا که کرسی‌های آن به صورت ۵۰-۵۰ میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواه‌ها توزیع شده قرار بگیرد. 

این طرح با ۲۱۷ رأی موافق و ۲۱۳ رأی مخالف در مجلس نمایندگان تصویب شد. نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا تصویب آن را «گامی حیاتی در مبارزه با شیوع مرگبار خشونت مسلحانه» توصیف کرد.

تصویب این طرح در حالی صورت گرفت که نتایج یک تحقیق به تازگی نشان داد شرکت‌های سازنده سلاح‌های سبک طی یک دهه گذشته بیش از ۱ میلیارد دلار درآمد جمع‌آوری کرده‌اند.

نتایج این تحقیق که توسط مجلس نمایندگان آمریکا انجام شده روز چهارشنبه در یک جلسه استماع در کنگرها ارائه شد. این تحقیق بعد از آن آغاز شد که تیراندازی مرگبار در شهر «یووالدی» در ایالت تگزاس به کشته شدن ۱۹ دانش‌آموز مقطع ابتدایی و ۲ معلم منجر شد.

آمریکا از لحاظ آمارهای خشونت با سلاح، کشوری کاملاً استثنایی در میان کشورهای جهان است. در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود پنج درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهد نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند در آمریکا هستند./فارس

کلمات کلیدی: مجلس آمریکا
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار