قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

خبر مهم مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان برای معلمان

مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: ۴۰ هزار میلیارد تومان ضرر و زیان بانک سرمایه است اما به معنی این نیست که سرمایه های فرهنگیان از بین رفته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا نجف پور کردی، در نشست خبری ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و شهید صارمی حضرت زینب (س) را بزرگ‌ترین خبرنگار معرفتی عالم دانست و افزود: شجاعت و بلاغت از ویژگی‌های این شخصیت ارزشمند است.

 

وی با بیان اینکه شرایط کشور شرایط جنگ اقتصادی است، گفت: باید ارزش‌های جدیدی را به خدمت بگیریم تا در راه فرهنگیان هزینه کنیم.

 

نجف پور با بیان اینکه همه مردم گذشته بانک سرمایه و برخی اقدامات نامبارک در صندوق ذخیره فرهنگیان را می‌دانند، افزود: اقدامات مثبت چندان دیده نمی‌شود؛ همه آقای خاوری و فسادهای وی را می‌شناسند اما بانک ملی هزاران کارمند پاک و توانا هم دارد.

 

مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: هلدینگ پتروشیمی، سرمایه گذاری، ساختمانی و خدماتی داریم که ساختار صندوق را شکل می‌دهند، همچنین صندوق ۷۳ شرکت دارد که در چهار هلدینگ تقسیم می‌شوند که از دارایی‌های ارزشمند صندوق است.

 

نجف پور افزود: کمیته برنامه‌ریزی استراتژیک در صندوق شکل گرفته است که با نگاهی بلند به برنامه‌های آتی صندوق و چالش‌هایی که با آن مواجه هستیم؛ می‌پردازد.

 

وی در خصوص فساد گذشته در بانک سرمایه گفت: ۴۰ هزار میلیارد تومان ضرر و زیان بانک سرمایه است اما به معنی این نیست که سرمایه‌های فرهنگیان از بین رفته باشد./مهر

ارسال نظر