جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند

پلوسی: آمریکا نمی‌تواند در برابر چین بیکار بماند

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که سفر او مطابق با سیاست‌های آمریکا است و واشنگتن به مخالفت خود علیه چین ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در سخنرانی خود در بدو ورود به فرودگاه تایوان، اعلام کرد که در سفر خود به تایوان قصد دارد با مقامات تایوانی ملاقات کرده و حمایت واشنگتن را از شریک خود اعلام کند. او همچنین تأکید کرد که در سفر خود بر تقویت و ارتقای منافع مشترک تمرکز خواهد داشت.

به گزارش اسپوتنیک، پلوسی در سخنانش تعهد خود نسبت به تایوان را تأکید و ادعا کرد: «امروز، همبستگی آمریکا با تایوان بیش از هر زمان دیگری مهم است، زیرا جهان با انتخاب بین استبداد و دموکراسی روبه‌رو است. در حالی که چین، تایوان و به طور کلی دموکراسی را تهدید می‌کنند، آمریکا نمی‌تواند بیکار بماند.»

این مقام آمریکایی در انتها اظهار داشت که سفر او به تایوان با سیاست دیرینه آمریکا در این جزیره مغایرتی ندارد و آمریکا به مخالفت خود با تلاش‌های یکجانبه برای تغییر وضعیت موجود در تایوان ادامه می‌دهد.

در پی سفر «نانسی پلوسی»، وزارت امور خارجه چین در بیانیه‌ای  ضمن ابراز اعتراض و محکومیت شدید این سفر با بیان این‌که این سفر به شدت اصل «چین واحد» و مفاد بیانیه چین و آمریکا را نقض می‌کند، از آمریکا خواست که با کارت تایوان بازی نکند.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که  ساعتی پیش، خبرگزاری اسپوتنیک تأیید کرد در میان تنش‌ها با چین، هواپیمای «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در تایوان به زمین نشست./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار