سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

پلوسی: آمریکا نمی‌تواند در برابر چین بیکار بماند

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که سفر او مطابق با سیاست‌های آمریکا است و واشنگتن به مخالفت خود علیه چین ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در سخنرانی خود در بدو ورود به فرودگاه تایوان، اعلام کرد که در سفر خود به تایوان قصد دارد با مقامات تایوانی ملاقات کرده و حمایت واشنگتن را از شریک خود اعلام کند. او همچنین تأکید کرد که در سفر خود بر تقویت و ارتقای منافع مشترک تمرکز خواهد داشت.

به گزارش اسپوتنیک، پلوسی در سخنانش تعهد خود نسبت به تایوان را تأکید و ادعا کرد: «امروز، همبستگی آمریکا با تایوان بیش از هر زمان دیگری مهم است، زیرا جهان با انتخاب بین استبداد و دموکراسی روبه‌رو است. در حالی که چین، تایوان و به طور کلی دموکراسی را تهدید می‌کنند، آمریکا نمی‌تواند بیکار بماند.»

این مقام آمریکایی در انتها اظهار داشت که سفر او به تایوان با سیاست دیرینه آمریکا در این جزیره مغایرتی ندارد و آمریکا به مخالفت خود با تلاش‌های یکجانبه برای تغییر وضعیت موجود در تایوان ادامه می‌دهد.

در پی سفر «نانسی پلوسی»، وزارت امور خارجه چین در بیانیه‌ای  ضمن ابراز اعتراض و محکومیت شدید این سفر با بیان این‌که این سفر به شدت اصل «چین واحد» و مفاد بیانیه چین و آمریکا را نقض می‌کند، از آمریکا خواست که با کارت تایوان بازی نکند.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که  ساعتی پیش، خبرگزاری اسپوتنیک تأیید کرد در میان تنش‌ها با چین، هواپیمای «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در تایوان به زمین نشست./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار