سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

گرانی اینترنت صحت دارد؟

گرانی اینترنت صحت دارد؟ معاون وزیر ارتباطات گفت: در حال حاضر برای افزایش تعرفه اینترنت موبایل برنامه خاصی نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 04
کد خبر: ۱۴۵۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، صادق عباسی شاهکوه، در خصوص درخواست اپراتورهای تلفن همراه برای افزایش تعرفه اینترنت همراه عنوان کرد در حال حاضر تصمیم بر آن است که همین وضعیت را ادامه دهیم و در آینده در این خصوص تصمیم‌گیری کنیم.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این پرسش که آیا دیگر موضوع افزایش تعرفه مطرح نیست و دولت روی ثبات تعرفه‌های اینترنت موبایل تمرکز دارد گفت موضوع‌هایی در این خصوص مطرح شده است، اما در حال حاضر برنامه‌ای نداریم و این موضوع به شرط و شروطی که برای اپراتورهای مبنی بر افزایش کیفیت سرویس در نظر گرفته‌ایم، بستگی دارد.

 

عباسی شاهکوه در ادامه با تاکید بر اینکه روی کیفیت و توسعه تمرکز داریم گفت اگر اپراتورها برنامه افزایش کیفیت و توسعه خود را ارائه کنند، آنها را بررسی خواهیم کرد تا به نتیجه برسیم. وی افزود ما به افزایش تعرفه علاقه‌ای نداریم و در واقع به دنبال افزایش توسعه و کیفیت هستیم. از این رو اگر اپراتورها با ارائه برنامه‌های خود اعلام کنند برای توسعه و افزایش کیفیت به افزایش تعرفه نیاز است، ما آن را بررسی خواهیم کرد.

 

رئیس رگولاتوری در پایان گفته‌های خود خاطرنشان کرد در حال حاضر برای افزایش تعرفه اینترنت موبایل برنامه خاصی نداریم./ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار