سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم

المیادین: مقاومت فلسطین پیشنهاد آتش‌بس را رد کرد

شبکه المیادین به نقل از منابع خود، اعلام کرد که جنبش جهاد اسلامی فلسطین پیشنهاد آتش‌بس را رد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین» به نقل از منابع خود اعلام کرد که نیروهای مقاومت فلسطین پیشنهاد مصر برای توقف حملات را رد و تاکید کرده‌اند که پاسخ مقاومت به تل‌آویو برای مدتی غیرمحدود تداوم خواهد یافت.

منابعی از مقاومت فلسطین امروز (شنبه) به شبکه المیادین خبر دادند: «مصر پیشنهاد آتش بس برای ساعاتی را داد؛ در حالی که جهاد اسلامی ضمن رد این پیشنهاد، پاسخش این بود که اکنون زمان پاسخ‌گویی به جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل است».

روز گذشته (جمعه) هم «احسان عطایا» نماینده جنبش جهاد اسلامی در لبنان، خاطرنشان کرده بود که رژیم صهیونیستی از طریق میانجی‌ها خواستار توقف تشدید تنش‌ها شد اما ما نپذیرفتیم.

او در مصاحبه‌ای با شبکه المیادین تاکید کرد: «اشغالگران اسرائیلی» از خطوط قرمز عبور کرده‌اند و ما در ابتدای درگیری و مقابله با آن‌ها هستیم؛ بنابراین جایی برای میانجی‌گری وجود ندارد.

«داوود شهاب» رئیس دفتر رسانه‌ای جنبش جهاد اسلامی فلسطین پیش از این نیز در گفت‌وگویی مطبوعاتی تایید کرده بود که هیچ صحبتی در غزه «درباره آتش‌بس» و توقف عملیات از سوی مقاومت وجود ندارد.

این در حالی است که منابع عبری، بعدازظهر امروز (شنبه) خبر دادند که مصر برای میانجی‌گری میان تل‌آویو و جنبش جهاد اسلامی فلسطین وارد عمل شده است.

کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داده بود که مصر به طرفین درگیر پیشنهاد کرده است که برای چند ساعت دست از حمله بردارند تا به منظور ایجاد سازوکاری برای آتش‌بس توافق شود. پیشنهادی که هم‌اکنون با رد صریح مقاومت فلسطین مواجه شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر