عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

جهاد اسلامی: غافلگیری‌های بسیاری در ساعات آینده در راه است

سخنگوی رسمی جهاد اسلامی فلسطین به رژیم موقت صهیونیستی هشدار داد که گروههای مقاومت به صورت یکپارچه به تجاوز این رژیم پاسخ خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه از عصر دیروز (جمعه / ۱۴ مرداد) تحت عنوان «صبح صادق» آغاز شد و تا امروز (شنبه) همچنان ادامه دارد.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، از روز گذشته تاکنون ۱۱ فلسطینی از جمله «تیسیر الجعبری» فرمانده ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین در حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیده‌اند.

داوود شهاب سخنگوی رسمی جهاد اسلامی به خبرگزاری آناتولی گفت که این جنبش با قدرت و شجاعت به عملیات صهیونیستها پاسخ خواهد داد و اجازه نمی‌دهد که صهیونیستها یک منطقه را تحت انحصار خود درآورند.

وی با بیان اینکه مقاومت فلسطین به صورت یکپارچه، به این جنایت پاسخ خواهد داد و در برابر آن کوتاه نخواهد آمد، تصریح کرد: اسرائیل به صورت پیشدستانه به نوار غزه حمله کرد تا راه را به روی تلاشهای مصر برای آرام کردن وضعیت ببندد.

سخنگوی جهاد ادامه داد: «این حمله یک ساعت یس از تماس ما با مصریها صورت گرفت و به ما پیشنهاداتی دادند تا تنش را کنترل کنند. جهاد اسلامی هم به آن پاسخ خواهد داد.

شهاب ضمن تکذیب ادعای ارتش صهیونیستی مبنی بر شهادت ۱۵ فرمانده «سرایا القدس»، تأکید کرد که مراکز غیر نظامی، هدف صهیونیستها بوده است.

وی درباره نحوه پاسخ به این عملیات هم خاطر نشان کرد: همه در تلاش هستند که اطلاعات جمع کرده و موقعیت را ارزیابی کنند. ساعات آینده، غافلگیریهای بسیاری در راه است».

گروه‌های مقاومت مستقر در نوار غزه از صبح امروز شهرک‌های صهیونیستی مجاور باریکه غزه را در پاسخ به حملات جنگنده‌های صهیونیستی هدف حمله راکتی و خمپاره‌ای قرار دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی، امروز (شنبه)، در بیانیه‌ای اعلام کرد که برآورد می‌کند حملات دست‌کم تا یک هفته دیگر همچنان ادامه داشته باشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده