«راهبرد معاصر» بررسی می‌کند؛

نگاهی به دور جدید تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه

سیر تحولات فلسطین اشغالی نشان‌دهنده افزایش تدریجی و دومینو‌وار درگیری‌ها در نوار غزه است. مقاومت فلسطین پس از تجهیز و بهبود کمی-کیفی موشک‌ها و پهپادهای خود، به هرگونه تجاوزگری صهیونیست‌ها ازجمله ترور شخصیت‌های برجسته سیاسی-نظامی، توهین به مسجدالاقصی، زیرفشار قرار دادن ساکنان کرانه باختری و ... پاسخ کوبنده و به گستردگی اراضی اشغالی می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۷۳۷

 

رژیم صهیونیستی اسیر معادله جدید مقاومت

به گزارش «راهبرد معاصر»‌‌؛ دور جدید تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه با ترور محمود الجبری از فرماندهان ارشد جنبش جهاد اسلامی آغاز شد. پیش‌تر ارتش رژیم صهیونیستی با حمله به کرانه‌باختری و دستگیری یکی دیگر از فرماندهان مقاومت و همچنین محاصره زمینی نوار غزه، آتش جنگ را در سرزمین‌های اشغالی برافروخت. 


آغاز دور جدید درگیری‌ها با دشمن صهیونیستی دارای ابعاد خاصی همچون دیدار زیاد النخاله با آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان، تلاش رژیم صهیونیستی برای دور نگه داشتن حماس در درگیری‌های اخیر غزه (با میانجی‌گری مصر) و حساسیت صهیونیست‌ها نسبت به حضور فرماندهان مقاومت در کرانه باختری همراه بود. 



جنین؛ اسم رمز آغاز نبرد

دوم آگوست ارتش رژیم صهیونیستی با حمله به اردوگاه جنین در شمال کرانه باختری، بسام السعدی از فرماندهان جنبش جهاد اسلامی را دستگیر کرد. آنها در جریان این حمله یکی از شهروندان فلسطینی را نیز به شهادت رساندند. پس از این واقعه سرایا القدس در بیانیه‌ای اعلام کرد، هرگونه آسیب به جان السعدی به معنای آغاز عملیاتی بزرگ علیه رژیم اشغالگر خواهد بود. 


بلافاصله رژیم صهیونیستی اقدام به محاصره نوار غزه و بستن تمام گذرگاه‌های اقتصادی-مدنی منطقه کرد. همچنین پهپادهای این رژیم با ورود به آسمان منطقه به رصد تجهیزات دفاعی مقاومت و برنامه‌ریزی برای انهدام احتمالی آنها پرداختند. علاوه بر این، فرماندهان ارشد رژیم صهیونیستی مانند آویو کوخاوی از نیروهای ارتش این رژیم خواستند تا آمادگی تهاجمی و اطلاعاتی خود برای جنگ احتمالی حفظ و تقویت کنند. 


آخرین تحولات فلسطین اشغالی

در آخرین دقایق روز جمعه، رژیم صهیونیستی با ترور یکی از فرماندهان ارشد مقاومت، تجاوز نظامی به نوار غزه را آغاز کرد. پس از این حمله خبرگزاری‌های صهیونیستی مدعی شدند در این تجاوز هوایی که به‌وسیله 50 جنگنده رژیم صهیونیستی انجام شد، 12 نفر شهید (اخبار غیر رسمی 15 نفر) و 60 نفر زخمی شدند. در این حمله تیسیر محمود الجعبري، از فرماندهان نظامی جنبش جهاد اسلامی نیز به شهادت رسید.

 

زیاد نخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه اعلام کرد، این گروه تل‌آویو و تمام فلسطین اشغالی را هدف قرار خواهد داد. پس از تهدید رژیم صهیونیستی ضمن بازگشایی تمامی پناهگاه‌ها و فعال کردن سیستم پدافندی در سرزمین‌های اشغالی، مسیر پرواز هواپیماها در فرودگاه بن گورین به سمت شمال تغییر یافت. 

با وجود این، مقاومت اسلامی با اعلام پایان ساعت صفر پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی بیش از 120 موشک به سمت اراضی اشغالی شلیک کرد که به اعتراف صهیونیست‌ها سامانه گنبد آهنین تنها 34 موشک را رهگیری و منهدم کرد و 46 موشک نیز به سرزمین‌های اشغالی اصابت کرده است. در جریان پاسخ مقاومت غزه هشت صهیونیست شهرک‌نشین زخمی شدند و به بیمارستان‌های آسوتا و برزیلای منتقل شدند. اشکول، بئیری، عین هبسور، زکیم، عسقلان، هتیف هاسعره، یار مردخای و سدیروت از اهداف موشکی مقاومت در حملات جمعه شب به فلسطین اشغالی بودند. 


پاسخ تهران به تجاوزات تل‌آویو

یکی از ویژگی‌های بارز «جنگ پنهان» میان ایران و رژیم صهیونیستی، توالی اقدامات خرابکارانه صهیونیست‌ها و پاسخ نیروهای مقاومت در لبنان و نوار غزه است. درست در هنگامی که سرویس خارجی موساد با هماهنگی برخی سرویس‌های اطلاعاتی منطقه در حال برنامه‌ریزی و اقدام عملیات‌های تروریستی و خرابکارانه علیه تأسیسات، افراد و نهادهای حیاتی جمهوری اسلامی در داخل و خارج از خاک ایران هستند، حزب‌الله لبنان با ارسال سه پهپاد شناسایی بر فراز میدان گازی کاریش پیغام نخست را برای صهیونیست‌ها ارسال کرد. 

پافشاری حزب‌الله بر سر میادین گازی لبنان حتی به قیمت آغاز جنگ بزرگ با صهیونیست‌ها، بدون چراغ سبز از تهران امکان پذیر نبود. حال شروع دور جدید از تجاوزات هوایی صهیونیست‌ها به نوار غزه، نیروهای مقاومت لبنان تجهیزات خود را در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی مستقر کردند و در تماس نزدیک با اتاق عملیات در نوار غزه به بررسی آخرین تحولات در میدان نبرد می‌پردازند.

 

برخی تحلیل‌گران معتقدند، آغاز جنگ با مقاومت غزه اشتباهی بزرگ از سوی صهیونیست‌ها در برابر پاسخ احتمالی حزب‌الله است. اگر فرآیند میانجی‌گری آمریکا و مذاکرات دیپلماتیک بر سر تعیین حدود مرز آبی و تعیین سرنوشت میادین گازی مورد مناقشه مشخص نشود، ضرب‌الاجل حزب‌الله پایان می‌یابد و آن‌گاه رژیم صهیونیستی باید رؤیای صادرات بی‌دردسر گاز به اروپای بحران‌زده را فراموش کند.

بهره سخن

سیر تحولات در فلسطین اشغالی نشان دهنده افزایش تدریجی و دومینو‌وار درگیری‌ها در نوار غزه است. مقاومت فلسطین پس از تجهیز و بهبود کمی-کیفی موشک‌ها و پهپادهای خود، به هرگونه تجاوزگری صهیونیست‌ها ازجمله ترور شخصیت‌های برجسته سیاسی-نظامی، توهین به مسجد الاقصی، زیرفشار قرار دادن ساکنان کرانه باختری و ... پاسخ کوبنده و به گستردگی اراضی اشغالی می‌دهد. این معادله‌ جدیدی است که تل‌آویو تن به آن داده و راهبردهای نظامی خود را بر مبنای آن تنظیم می‌کند.

ارسال نظر
آخرین اخبار