نتانیاهو: برای مرحله بعدی از جنگ آماده می‌شویم تاکید وزیران خارجه مصر و بحرین بر لزوم تضمین پایداری توافق آتش‌بس در غزه رئیس جمهور الجزایر به نشانه اعتراض در نشست سران عرب حضور نمی‌یابد فؤاد حسین در قاهره: با کوچاندن فلسطینی‌ها از خاکشان مخالفیم گروسی: مشکلات با ایران را باید از طریق دیپلماتیک حل کنیم / ترامپ می‌خواهد به توافق برسد کشف تصاویر آزار و اذیت کودکان در حساب کاربری یک معلم ۶ کشته در پی تیراندازی در مقابل یک مسجد در ریف حماه واکنش عربستان به انسداد گذرگاه‌ها و توقف کمک‌ها به غزه طالبان: کشور‌های غربی در افغانستان به دنبال اهداف سیاسی هستند فون درلاین: فورا باید اروپا را دوباره مسلح کنیم رسانه عبری: یک بمب در مرکز تل‌آویو کشف شد گفتگوی زلنسکی و ملونی با محوریت طرح پایان جنگ اوکراین لیبرمن: مصر ساکنان غزه را در سینا جای دهد تل‌آویو یک اسرائیلی را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد کرملین: موضع اتحادیه اروپا درباره اوکراین تغییر خواهد کرد

سید حسن نصرالله: تل‌آویو آتش‌بس خواست، چون دیگر تاب موشک‌های مقاومت را نداشت

دبیرکل حزب‌الله لبنان ضمن تمجید از پایداری و مقاومت مردم فلسطین، اظهار داشت که تل‌آویو، آتش‌بس خواست، زیرا دیگر تاب موشک‌های بیشتر مقاومت را نداشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 08
کد خبر: ۱۴۵۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، سید حسن نصرالله دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان، شامگاه یکشنبه، در یکی دیگر از سخنرانی‌های خود به مناسبت ماه محرم از پایداری مردم غزه تمجید کرد.

بنابر گزارش شبکه «المیادین»، دبیرکل حزب‌الله گفت: « [رفتار] تل‌آویو امروز عیان بود؛ تل‌آویو آتش‌بس می‌خواهد زیرا دیگر نمی‌تواند موشک‌های بیشتری را تحمل کند.»

سید حسن نصرالله در ادامه ضمن تمجید از پایداری مردم غزه و شجاعت فلسطینیان در پاسخ به رژیم صهونیستی، بیان کرد: «اگر عملیات‌های ترور بدون پاسخ باقی می‌ماند، اسرائیل ترور‌ها را ادامه می‌داد.»

دبیرکل حزب‌الله همچنین تأکید کرد: «مقاومت در فلسطین و همچنین در لبنان می‌تواند از مردم خود دفاع کند و معادله‌های محافظت و بازدارندگی را تثبیت و شروط را به دشمن تحمیل کند.»

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، عصر روز جمعه، مناطقی را در نوار غزه هدف حمله قرار دادند که این اقدام با پاسخ گروه‌های مقاومت در نوار غزه همراه شد.

پس از تشدید حملات موشکی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی، دیشب، در دیدار با مقامات شهرک‌های صهیونیستی اطراف باریکه غزه مدعی شد که اهداف صهیونیست‌ها از تجاوز به غزه محقق شده است و تداوم عملیات دیگر سودی ندارد.

این ادعا در حالی مطرح شد که «احسان عطایا» نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان خبر داد: «وساطت‌هایی که در حال انجام است، برای نجات رژیم صهیونیستی است؛ ولی ما هیچ وساطتی را که بر حق ما در دفاع از ملت خود تأکید نداشته باشد، قبول نداریم.»

در نهایت با میانجیگری مصر، منابع خبری، دیشب، گزارش دادند که آتش‌بس با قبول کامل شروط جنبش جهاد اسلامی مورد موافقت قرار گرفته است. 

لحظاتی بعد، «محمد الهندی» رئیس اداره سیاسی جنبش جهاد اسلامی رسما حصول آتش‌بس را تأیید و اعلام کرد توافقی در خصوص طرح مصر برای برقراری آتش‌بس حاصل شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده