سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند

راهپیمایی‌های بزرگ عاشورای حسینی (ع) در صنعاء

راهپیمایی‌های بزرگ عاشورای حسینی (ع) در صنعاء رسانه‌های یمنی از راهپمایی گسترده مردم این کشور در عاشورای حسینی (ع) و حمایت‌شان از مقاومت ملت فلسطین گزارش می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 08
کد خبر: ۱۴۵۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، مردم یمن راهپیمایی‌های گسترده خود را در گرامی داشت روز عاشورا در «صنعاء» پایتخت این کشور و استان‌های دیگر از جمله «صعده»  آغاز کردند.

طبق گزارش پایگاه خبری «المسیره»، مردم یمن در مسیرهای راهپیمایی منتهی به خیابان‌های فرودگاه، علاوه بر عزاداری حسینی (ع)، پیروزی مردم فلسطین را گرامی می دارند و از تشابه این دو رویداد انسانی و اسلامی می‌گویند.

خبرنگار المسیره در صنعاء گزارش می دهد: آرمان فلسطین در راهپیمایی امسال عاشورا حضوری پررنگ دارد بسیاری از شرکت‌کنندگان در مراسم عزاداری عاشورای حسینی (ع) بر شباهت این دو واقعه تاکید دارند.

لوگوی مربوط به فراخوان‌های مراسم عزاداری عاشورای حسینی (ع) در یمن

«محمد حیدره» معاون وزرات فرهنگی یمن در این راهپیمایی گفت: «مراسم عاشورا مظهر معانی والایی است که امام حسین (ع) آن‌ها را ترسیم کردند. عاشورای امسال با قرار گرفتن مردم فلسطین در معرض تجاوز صهیونیست‌ها مصادف شده و ما یقین داریم که در این قضیه هم، مانند عاشورا، خون بر شمشیر پیروز خواهد شد».

وی در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگار المسیره خاطرنشان کرد: «با وجود تمام تلاش‌های رژیم‌های عادی‌سازی کننده روابط با تل‌آویو در جهت محو کردن قضیه فلسطین، اما موضوع فلسطین همچنان قضیه محوری و ارزشی در قلب کشورهای امت اسلامی است».

«شیخ شمس الدین شرف الدین» مفتی یمنی هم که در این راهپیمایی حضور دارد، به خبرنگار المسیره گفت: وقتی از امام حسین (ع) صحبت می‌کنیم، در واقع از برنامه و روشی الهی صحبت کرده‌ایم که خداوند برای بندگانش قرار داد تا امت در مسیر بر دوش گرفتن مسئولیت اصلی خود حرکت کند.

وی در ادامه افزود: کسانی که امروز امت اسلامی را از گذشته‌اش جدا کردند، مسئولیت خود را رها کرده‌اند؛ برای دیدن این موضوع به مواضع فعلی‌شان در قبال مسئله فلسطین و دیگر امور امت نگاه کنید./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار