ادعای اسرائیل درباره کشف اسم رمز حماس برای عملیات ۷ اکتبر واکنش اتحادیه اروپا به مذاکرات میان ایران و آمریکا موزه بریتانیا نام «فلسطین» را حذف کرد لاریجانی: تهران آماده مذاکرات هسته‌ای منصفانه است/ مقاومت از شوک ترور‌ها عبور کرده است ترامپ: حماس باید به تعهد خود برای خلع سلاح عمل کند واکنش دولت ترکیه به تصویب طرح مصادره اراضی کرانه باختری تاکید مظلوم عبدی بر تمرکززدایی در اداره مناطق کردنشین سوریه تداوم درگیری‌های خشونت‌آمیز در بنی‌براک؛ ۳ نیروی پلیس زخمی شدند عراقچی راهی ژنو شد ادعای سی‌بی‌اس‌نیوز از سناریوی عدم توافق ایران با آمریکا مذاکرات ایران و آمریکا؛ محور گفت‌وگوی وزیران خارجه عراق و آلمان طالبان: از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نخواهد شد ادعای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای و موشکی ایران در دیدار وزیر خارجه عراق و فرمانده نیرو‌های دموکراتیک سوریه در مونیخ چه گذشت؟ درخواست السودانی برای گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا

واکنش تایوان به طرح «یک کشور، دو نظام» چین

وزارت خارجه تایوان اعلام کرد مدل «یک کشور، دو نظام» مطرح شده از سوی پکن در ارتباط با این جزیره را قبول ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 11
کد خبر: ۱۴۶۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت خارجه تایوان پنجشنبه (۱۱ اوت) اعلام کرد این جزیره مدل «یک کشور، دو نظام» مطرح شده از سوی پکن در گزارشی که این هفته منتشر کرد را رد می‌کند.

 

به گزارش رویترز، «جوآن او» سخنگوی این وزارتخانه در یک کنفرانس مطبوعاتی در تایپه پایتخت گفت که «فقط مردم تایوان می‌توانند برای آینده آن تصمیم بگیرند».

 

او در ادامه مدعی شد: چین از سفر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایپه به عنوان بهانه‌ای برای ایجاد یک وضعیت عادی جدید به منظور ارعاب مردم تایوان استفاده می‌کند.

 

دفتر شورای دولتی و دفتر اطلاعات شورای دولتی امور تایوان جمهوری خلق چین چهارشنبه گزارشی را تحت عنوان «مسئله تایوان و اتحاد مجدد با چین در عصر جدید» منتشر کرد.

 

در گزارش دولت چین آمده است: «ما یک چین هستیم و تایوان بخشی از چین است. این یک واقعیت غیر قابل انکار است که تاریخ و قانون آن را تأیید می‌کند. تایوان هرگز یک کشور نبوده است. وضعیت آن به عنوان بخشی از چین تغییر ناپذیر است».

 

دولت چین همچنین به جدایی‌طلب‌های تایوان هشدار داد که تکیه به نیروهای خارجی هیچ دستاوردی برای آن‌ها نخواهد داشت و استفاده از تایوان برای مهار چین محکوم به شکست است. پکن در این گزارش بار دیگر تأکید کرد که اتحاد صلح‌آمیز و «یک کشور، دو نظام»، اصول پایه‌ای برای حل مسئله تایوان و بهترین رویکرد برای تحقق اتحاد ملی است.

 

چین از هفته گذشته و در واکنش به سفر تحریک‌آمیز پلوسی به تایوان، رزمایش‌های متعدد و گسترده‌ای را کلید زده و از سوی دیگر به قطع ارتباطات با آمریکا در برخی حوزه‌های مهم و تحریم رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و نزدیکانش پرداخته است./فارس

ارسال نظر