یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

واکنش تایوان به طرح «یک کشور، دو نظام» چین

وزارت خارجه تایوان اعلام کرد مدل «یک کشور، دو نظام» مطرح شده از سوی پکن در ارتباط با این جزیره را قبول ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 11
کد خبر: ۱۴۶۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت خارجه تایوان پنجشنبه (۱۱ اوت) اعلام کرد این جزیره مدل «یک کشور، دو نظام» مطرح شده از سوی پکن در گزارشی که این هفته منتشر کرد را رد می‌کند.

 

به گزارش رویترز، «جوآن او» سخنگوی این وزارتخانه در یک کنفرانس مطبوعاتی در تایپه پایتخت گفت که «فقط مردم تایوان می‌توانند برای آینده آن تصمیم بگیرند».

 

او در ادامه مدعی شد: چین از سفر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایپه به عنوان بهانه‌ای برای ایجاد یک وضعیت عادی جدید به منظور ارعاب مردم تایوان استفاده می‌کند.

 

دفتر شورای دولتی و دفتر اطلاعات شورای دولتی امور تایوان جمهوری خلق چین چهارشنبه گزارشی را تحت عنوان «مسئله تایوان و اتحاد مجدد با چین در عصر جدید» منتشر کرد.

 

در گزارش دولت چین آمده است: «ما یک چین هستیم و تایوان بخشی از چین است. این یک واقعیت غیر قابل انکار است که تاریخ و قانون آن را تأیید می‌کند. تایوان هرگز یک کشور نبوده است. وضعیت آن به عنوان بخشی از چین تغییر ناپذیر است».

 

دولت چین همچنین به جدایی‌طلب‌های تایوان هشدار داد که تکیه به نیروهای خارجی هیچ دستاوردی برای آن‌ها نخواهد داشت و استفاده از تایوان برای مهار چین محکوم به شکست است. پکن در این گزارش بار دیگر تأکید کرد که اتحاد صلح‌آمیز و «یک کشور، دو نظام»، اصول پایه‌ای برای حل مسئله تایوان و بهترین رویکرد برای تحقق اتحاد ملی است.

 

چین از هفته گذشته و در واکنش به سفر تحریک‌آمیز پلوسی به تایوان، رزمایش‌های متعدد و گسترده‌ای را کلید زده و از سوی دیگر به قطع ارتباطات با آمریکا در برخی حوزه‌های مهم و تحریم رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و نزدیکانش پرداخته است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار