استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

وزیر پیشنهادی کار باید هر چه زودتر معرفی شود

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی گفت: معرفی هرچه سریعتر وزیر برای وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی که یکی از مهم‌ترین وزارتخانه‌ها در مورد معیشت مردم، بازنشستگان و کارگران بوده، انتظار مجلس از دولت انقلابی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 11
کد خبر: ۱۴۶۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولی اسماعیلی؛ نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بی‌برنامگی و رها شدن کارها در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اوج خود رسیده است؛ متاسفانه بعد از گذشت 5 ماه از سال هنوز در مورد حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تصمیم قطعی اعلام نشده است و با سهل‌انگاری سازمان تامین اجتماعی و گذشت چندین ماه همچنان چند میلیون نفر در بلاتکلیفی بسر می برند.

 

وی با تاکید بر اینکه وظیفه شرعی و قانونی مجلس، نظارت بر اجرای قانون است، ادامه داد: آیا این وضعیت جز مدیریت ضعیف عنوان دیگری می‌تواند داشته باشد، آیا ما نمایندگان ملت جوابی مستدل برای موکلان، مردم و بازنشستگان گرانقدرمان داریم؟

 

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: کمیسیون تخصصی اجتماعی هم با تشکیل کمیته ارزیابی و نظارت و هم تعیین اعضای هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی قطعا به وظایف قانونی و شرعی خود عمل خواهد کرد و به هیچ وجه در برابر منافع ملت با احدی تعارف نخواهیم داشت؛ دولت انقلابی آیت‌الله رئیسی نباید تاوان مدیریت ضعیف افراد بی‌تجربه را بدهد.

 

اسماعیلی تصریح کرد: ما در نشست سه‌شنبه آتی کمیسیون اجتماعی، اعضای هیئت رئیسه ‌تیم تحقیق و تفحص را انتخاب خواهیم کرد تا هر چه سریع‌تر در سازمان تامین اجتماعی مستقر شوند و انتظار داریم سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هفته بعد تکلیف حقوق سایر سطوح را معلوم کند در غیر این صورت از تمام ظرفیت قانونی خود برای اجرای قانون مخصوصا در مورد وزرایی که عضو هیئت امنای تامین اجتماعی هستند، استفاده خواهیم کرد.

 

نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: معرفی هرچه سریعتر وزیر برای وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی که یکی از مهم‌ترین وزارتخانه‌ها در مورد معیشت مردم، بازنشستگان و کارگران بوده، انتظار مجلس از دولت انقلابی است.

ارسال نظر
آخرین اخبار