ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

اردوغان:حزب عدالت و توسعه مصمم به پیروزی در انتخابات 2023 است

رئیس‌جمهور ترکیه گفت:حزب عدالت و توسعه مصمم به پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری 2023 هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 13
کد خبر: ۱۴۶۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و رهبر حزب عدالت و توسعه در این کشور، ضمن اشاره به پیروزی‌های انتخاباتی‌اش از بدو تاسیس حزب تاکنون، تاکید کرد که آن‌ها مصمم به پیروزی در انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری سال ۲۰۲۳ هستند.

طبق گزارش خبرگزاری «آناتولی»، امروز (شنبه) حزب عدالت و توسعه در بیانیه منتشر شده‌اش اعلام کرد که اردوغان به مناسبت بیست و یکمین سالگرد تاسیس این حزب پیام تبریکی به اعضای موسس آن فرستاده و از برنامه‌های آینده حزب گفته است.

اردوغان در پیام خود، از دستاوردهای دولت‌های تشکیل‌شده از حزب عدالت و توسعه در سال‌های گذشته و پیشرفت‌هایی که در زیرساخت‌ها، از آموزش تا سلامت، از امنیت تا عدالت، از حمل‌ونقل تا انرژی و از صنعت تا ورزش ایجاد کرده‌اند، قدردانی کرد.

رئیس‌جمهور ترکیه افزود: وقتی امروز به گذشته نگاه می‌کنیم، با خوشحالی متوجه می‌شویم که یک کارزار دموکراتیک و روندی توسعه‌محور یک قرنی را طی ۲۰ سال انجام پیش بردیم. ما مصمم هستیم که حزب عدالت و توسعه را بار دیگر به حزب پیروز پای صندوق‌های رای انتخاباتِ ریاست‌جمهوری و پارلمانی تبدیل کنیم؛ انتخاباتی که قرار است در سال ۲۰۲۳ برگزار شود.

فردا، روز یک‌شنبه (۱۴ آگوست) حزب حاکم عدالت و توسعه در ترکیه بیست و یکمین سالگرد تأسیس خود را جشن می‌گیرد؛ دولت‌های این حزب، دوره‌های مدیریتی خود را به عنوان موفقیت‌های تاریخی یاد می‌کنند.

پیش از این، فراکسیون پارلمانی حزب جمهوری خواه خلق ترکیه اعلام کرد که «کمال قلیچدار اوغلو» رقیب ردوغان در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور خواهد بود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار