بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

تل‌آویو، روسیه را به ارسال سلاح به مقاومت فلسطین متهم کرد

روزنامه «معاریو» مدعی شد که رئیس رژیم صهیونیستی در تماسش با رئیس‌جمهور روسیه، مسکو را به کمک در رساندن تسلیحات به گروه‌های مقاومت فلسطین متهم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: ۱۴۶۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، روابط روسیه و رژیم صهیونیستی علی‌رغم تماس تلفنی «اسحاق هرتزوگ» رئیس تل‌آویو با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه همچنان شاهد وضعیتی پر فراز و نشیب است؛ اگر چه رسانه‌های عبری گزارش می‌دهند که این دو در مسیر تنش‌های بیشتری قرار دارد.

 

رسانه های رژیم صهیونیستی برقراری این تماس تلفنی را بنا به درخواست «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت تل‌آویو برای بررسی موضوع بسته شدن دفتر «آژانس یهود» می‌دانند و می‌گویند واضح است که این تماس، آن طور که هرتزوگ ادعا می‌کند، صمیمانه نبوده است.

 

خبرنگار روزنامه «معاریو» به نقل از منابع آگاه روسی گزارش داد: «هرتزوگ با پوتین درباره ارسال محموله‌های تسلیحاتی از روسیه برای سازمان‌های مسلح فلسطینی صحبت کرده است، اما محافل نزدیک به کرملین این موضوع را تکذیب کرده و گفته‌اند که چنین مسئله‌ای هرگز مطرح نشد».

 

این خبرنگار اسرائیلی در ادامه گزارشش گفت: «پوتین به هرتزوگ گفته این امکان وجود دارد که این سلاح‌ها نه از کشور روسیه، بلکه از اوکراین به سازمان‌های فلسطینی برسد. اما طرف اسرائیلی مدعی شد که اطلاعاتی در اختیار دارد که مسیر انتقال این تسلیحات و تحویل‌شان به سازمان‌های فلسطینی را نشان می‌دهد. هرتزوگ از پوتین خواست تا اقداماتی را برای مسدودکردن مسیرهای قاچاق سلاح از روسیه به سازمان‌های فلسطینی انجام دهد».

 

رئیس رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه هفته گذشته با پوتین تماس گرفته و ضمن صحبت درباره روابط دوجانبه تل‌آویو و مسکو، درخصوص مسائلی همچون چالش‌های پیش‌روی یهودیان و تنش اخیر پیش‌آمده بین دو طرف در مورد فعالیت «آژانس یهود» در روسیه گفت‌وگو کرده بودند.

 

هرتزوگ قبل از آن و در پی بسته شدن دفتر «آژانس یهود» در روسیه اذعان کرد که درباره تنش‌های پیش‌آمده در روابط مسکو-تل‌آویو بهتر است که رژیم صهیونیستی سکوت کند.

 

روابط رژیم صهیونیستی با روسیه، بعد از جنگ مسکو و کی‌یف رو به تیرگی گذاشت. موضع تل‌آویو در مخالفت با روسیه و در قالب اظهارات «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات کابینه در راستای حمایت از اوکراین، نارضایتی‌های مسکو را افزایش داد./فارس

ارسال نظر