ترامپ رسماً روبیو را مشاور امنیت ملی آمریکا کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قطر در نیویورک ویتکاف: نشست با ایرانی‌ها به‌خوبی پیش رفت لحظه ترک سالن توسط هیئت اسرائیلی هنگام سخنرانی اردوغان + فیلم مجازات شناور‌های متخلف در تنگه هرمز مشخص شد مقام عراقی: فرودگاه‌های عراق از نیمه‌شب پذیرش هواپیما‌های ایرانی را متوقف می‌کنند سی‌ان‌ان: ترامپ خواستار دیدار با مقام‌های ایرانی در نیویورک شد ترامپ: فکر می‌کنم بلافاصله پس از انتخابات آمریکا با ایران به توافق برسیم پزشکیان الجزایر را به مقصد نیویورک ترک کرد ۹ اسیر بر اثر حمله عربستان به زندانی در یمن کشته شدند حزب پوتین رکورد زد؛ «روسیه متحد» ۳۵۵ کرسی دومای روسیه را به دست آورد نماینده لبنانی: توافق «چارچوب» پایان یافته/ اعتماد ما به حاکمیت متزلزل شده جدیدترین ادعای سنتکام علیه ایران درباره محاصره دریایی سقوط بالگرد آمریکایی با ۲ کشته دیدار پزشکیان و وزیر کشور پاکستان/ رئیس‌جمهور درباره آمریکا، منطقه و آینده چه گفت؟ اصابت پرتابه ناشناس به یک کشتی در تنگه هرمز

جریان صدر درخواست الکاظمی را رد کرد

جریان صدر درخواست الکاظمی را رد کرد جریان صدر، بعدازظهر امروز رسما در بیانیه‌ای اعلام کرد که در نشست اعلام شده برای گفت‌و‌گو با احزاب عراقی شرکت نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رسمی عراق (واع)، امروز، گزارش داد که رهبران فراکسیون‌های سیاسی عراق به دعوت «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر پیشبرد امور عراق نشستی در کاخ دولت برگزار کرده‌اند.

یک منبع آگاه در این باره خبرگزاری رسمی عراق گفت: «به دعوت روز گذشته نخست‌وزیر مصطفی الکاظمی، رهبران فراکسیو‌ن‌های سیاسی، لحظاتی قبل، نشستی در کاخ دولت برگزار کرند.»

با این حال، خبرگزاری عراق دقایقی بعد گزارش داد که جریان صدر رسما در بیانیه‌ای اعلام کرده در نشست امروز شرکت نخواهد کرد.

بنابر این گزارش، در بیانیه جریان صدر آمده است: «اعلام می‌کنیم که جریان صدر با تمام شاخه‌ها و شخصیت‌های سیاسی خود در گفت‌و‌گوی سیاسی‌ای امروز که نخست‌وزیر [برای شرکت] در آن دعوت به عمل آورد، چه به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم شرکت نکرد.»

مصطفی الکاظمی نخست وزیر دولت پیشبرد امور عراق بعدازظهر روز سه‌شنبه گفت که برای حل بن‌بست سیاسی در این کشور باید «گفت‌وگوی ملی جدی و هم‌اندیشی» صورت گیرد.

الکاظمی در بیانیه روز گذشته خود از تمام گروه‌های سیاسی عراق خواست که امروز چهارشنبه در کاخ نخست وزیری، نشست ملی برگزار کنند تا بتوانند برای بحران سیاسی کنونی، راهکاری بیابند.

پس از بی‌نتیجه ماندن روند تشکیل دولت جدید عراق پس از انتخابات ۲۰۲۱، طی ده ماه گذشته، اخیرا «الاطار التنسقی» (چارچوب هماهنگی) ائتلاف متشکل از احزاب شیعه که فراکسیون بزرگتر پارلمان هستند، اقدام به معرفی «محمد شیاع السودانی» به عنوان نامزد منصب نخست‌وزیری کرد تا امیدها در عراق جهت تشکیل دولت و حل مشکلات روی زمین مانده، زنده شود؛ اما اقدام جریان صدر در اشغال ساختمان پارلمان، بار دیگر عراق را وارد بن‌بست سیاسی کرد.

آشوبگران حامی رهبر جریان همچنان به تحصن خود در منطقه سبز و ساختمان پارلمان ادامه می‌دهند تا مانع تشکیل دولت جدید شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار