سنتکام از حرکت کامیون‌های کمک‌رسان از اسکله موقت به غزه خبر داد-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

سنتکام از حرکت کامیون‌های کمک‌رسان از اسکله موقت به غزه خبر داد

سنتکام اعلام کرد: کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه از اسکله موقت جدید که با بودجه ایالات متحده در سواحل غزه ساخته شده است، حرکت به سمت غزه را آغاز کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 17
کد خبر: ۲۴۱۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) دیروز چهارشنبه اعلام کرد که اسکله موقت با هدف کمک به ارسال کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی در ساحل غزه تکمیل شده و آماده است.

 

سنتکام بار دیگر تاکید کرد که در راستای راه اندازی این اسکله هیچ نیروی آمریکایی وارد غزه نشد. 

 

پیش از این، رسانه‌های آمریکایی از عملیاتی شدن اسکله موقت که توسط آمریکا در سواحل غزه ساخته شده، در طول این هفته خبر دادند.

 

قبلا یک مقام دفاعی آمریکا و یک منبع آگاه به رویترز گفت که برآورد هزینه ارتش آمریکا برای ساخت اسکله موقت در غزه جهت آنچه ارسال کمک‌های بشردوستانه ادعا می‌شود به ۳۲۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

 

به گفته یک مقام دفاعی آمریکا اسکله موقت غزه برای مالیات دهندگان آمریکایی حداقل ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد. این رقم مقیاس عظیم یک ساخت‌وساز را نشان می‌دهد که به گفته پنتاگون حدود ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی، عمدتاً از ارتش و نیروی دریایی برای ساخت آن به خدمت گرفته شدند.

 

با این حال، به گفته یکی از افراد آشنا با این موضوع، این هزینه نسبت به برآورد‌های اولیه در اوایل سال جاری تقریباً دو برابر شده است.

 

جو بایدن، در ماه مارس و در حالی که مقامات امدادی از اسرائیل خواستند دسترسی به تجهیزات کمکی ارسالی به غزه را از طریق مسیر‌های زمینی تسهیل کند، ساخت این اسکله را اعلام کرد. بایدن به جای فشار آوردن به اسرائیل برای باز کردن مرز‌های زمینی با غزه، مسیر دریایی را برای ارسال کمک انتخاب کرد.

 

برخی از قانونگذاران آمریکایی این سوال را مطرح کرده‌اند که آیا این اسکله تلاش ارزشمندی است؟ به ویژه با توجه به خطری که پرسنل نظامی ایالات متحده در صورت هدف قرار گرفتن در طول جنگ با آن مواجه خواهند شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده