سازمان ملل: بیشتر مبتلایان به آبله میمون در اروپا و آمریکا هستند-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

سازمان ملل: بیشتر مبتلایان به آبله میمون در اروپا و آمریکا هستند

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تا کنون ۳۵ هزار مبتلا به آبله میمون در جهان به ثبت رسیده که بیشتر آنان در قاره اروپا و آمریکا هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر همچنان با شیوع ویروس کرونا در جهان، تدروس ادهانوم قبریسوس، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت، اعلام کرد که تعداد کل موارد ثبت شده ویروس آبله میمون در سراسر جهان به حدود ۳۵ هزار نفر رسیده است.

بر اساس گزارش دبیر کل سازمان جهانی بهداشت بیشتر موارد ثبت شده ویروس آبله میمون در اروپا و قاره آمریکا شناسایی شده است. این ویروس تا کنون در ۹۲ کشور جهان، افزایش ۲۰ درصدی نسبت به هفته گذشته داشته است.

این در حالی است که کارشناسان بهداشتی می‌گویند شمار مبتلایان احتمالاً کمتر از آمار گزارش شده است. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا روز جمعه ابتلای دو کودک به بیماری آبله میمونی را تایید کرد که یکی از آن‌ها ساکن کالیفرنیاست و دیگری مقیم آمریکا نیست.

کارشناسان بهداشت عمومی در حال بررسی چگونگی ابتلای این کودکان به بیماری آبله میمونی هستند. این کارشناسان هشدار دادند آمریکا وارد برهه‌ای حساس برای مهار کردن این همه گیری شده است و پروفسور آن ریموین از دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید هر روز که می‌گذرد و ما اقدامی انجام نمی‌دهیم، احتمال اینکه بتوانیم این بیماری را مهار کنیم کمتر می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار