سازمان ملل: بیشتر مبتلایان به آبله میمون در اروپا و آمریکا هستند-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

سازمان ملل: بیشتر مبتلایان به آبله میمون در اروپا و آمریکا هستند

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تا کنون ۳۵ هزار مبتلا به آبله میمون در جهان به ثبت رسیده که بیشتر آنان در قاره اروپا و آمریکا هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر همچنان با شیوع ویروس کرونا در جهان، تدروس ادهانوم قبریسوس، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت، اعلام کرد که تعداد کل موارد ثبت شده ویروس آبله میمون در سراسر جهان به حدود ۳۵ هزار نفر رسیده است.

بر اساس گزارش دبیر کل سازمان جهانی بهداشت بیشتر موارد ثبت شده ویروس آبله میمون در اروپا و قاره آمریکا شناسایی شده است. این ویروس تا کنون در ۹۲ کشور جهان، افزایش ۲۰ درصدی نسبت به هفته گذشته داشته است.

این در حالی است که کارشناسان بهداشتی می‌گویند شمار مبتلایان احتمالاً کمتر از آمار گزارش شده است. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا روز جمعه ابتلای دو کودک به بیماری آبله میمونی را تایید کرد که یکی از آن‌ها ساکن کالیفرنیاست و دیگری مقیم آمریکا نیست.

کارشناسان بهداشت عمومی در حال بررسی چگونگی ابتلای این کودکان به بیماری آبله میمونی هستند. این کارشناسان هشدار دادند آمریکا وارد برهه‌ای حساس برای مهار کردن این همه گیری شده است و پروفسور آن ریموین از دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید هر روز که می‌گذرد و ما اقدامی انجام نمی‌دهیم، احتمال اینکه بتوانیم این بیماری را مهار کنیم کمتر می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده