واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

جلسه اضطراری سازمان جهانی بهداشت درباره آبله میمون

سازمان جهانی بهداشت با اعلام ابتلای بیش از ۶ هزار مورد آبله میمون از تشکیل جلسه‌ای اضطراری در این باره خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر بیش از ۶ هزار مورد آبله میمون از ۵۸ کشور اعلام شده است و به همین دلیل جلسه‌ای اضطراری درباره شیوع کنونی در این نهاد تشکیل خواهد شد.

به گزارش رویترز، «تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، در یک کنفرانس خبری مجازی از ژنو گفت: «در تاریخ ۱۸ ژوئیه یا زودتر جلسه‌ای تشکیل خواهیم داد تا درمورد اعلام یک وضعیت اضطراری بهداشت جهانی از شیوع این بیماری بحث کنیم، این وضعیت بالاترین وضعیت اضطرار سازمان جهانی بهداشت است.»

این کمیته در جلسه قبلی خود در تاریخ ۲۷ ژوئن تصمیم گرفت که شیوع بیماری در کشور‌های آفریقایی و هم در سطح جهانی هنوز وضعیت اضطراری ندارد.

اما اکنون مدیرکل سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: «من همچنان نگران مقیاس و گسترش ویروس در سراسر جهان هستم، عدم انجام آزمایش این بیماری یعنی موارد گزارش نشده بسیاری در سطح جهانی وجود دارند.»

به گفته او ۸۰ درصد موارد ابتلا در اروپا هستند.

آلمان پس از انگلیس، بیشترین موارد ابتلا به آبله میمون را ثبت کرد. ابتلا به ویروس آبله میمون سیری صعودی را در آلمان آغاز کرده و تاکنون ۵۹۲ در این کشور شناسایی شده است.

ویروس شناسان احتمال این‌که میانگین شاخص آلودگی درهفته به بالای هزار مورد ابتلا برسد و در تابستان امسال بر خلاف سال گذشته موج گسترده‌ای از کرونا را شاهد باشند، منتفی نمی‌دانند.

ویروس آبله میمون از تماس با افراد یا حیوانات آلوده‌ای نظیر «موش»، «همستر» و «سنجاب» منتقل می‌شود، و مردان هم جنس باز از جمله افراد در معرض خطر در برابر این ویروس به شمار می‌روند.

انگلیس با شناسایی ۷۹۳ مورد ابتلا در رتبه نخست سرایت این ویروس قرار دارد. آمریکا تاکنون ۱۷۳ مورد، کانادا ۲۲۳، برزیل ۱۱، رژیم صهیونیستی ۱۳ و امارات نیز ۱۳ مورد از ابتلا به این ویروس را ثبت کرده‌اند./باشگاه خبرنگاران 

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار