رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ماکرون: به روحانی گفتم خروج از برجام اشتباه است

رئیس‌جمهور فرانسه می‌گوید در گفت‌وگو با همتای ایرانی‌اش، گفته است خروج از توافق هسته‌ای یا اقدامی که چنین پیامی صادر کند، اشتباه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 27
کد خبر: ۱۴۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه روز پنج‌شنبه گفت در تماس تلفنی چند روز پیش با «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران، به او گفته است که خروج از توافق هسته‌ای یا هر اقدامی که چنین پیامی ارسال کند، اشتباه است.

 

ماکرون که برای شرکت در اجلاس گروه ۲۰ به ژاپن سفر کرده، در جمع گروهی از خبرنگاران گفت: «من چند روز پیش با رئیس‌جمهور روحانی گفت‌وگویی داشتم و برای او روشن کردم که هرگونه خروج از این توافق یک اشتباه است و هر سیگنالی در این جهت هم یک اشتباه است.»

 

جمهوری اسلامی ایران اردیبهشت ماه امسال در سالگرد خروج یکجانبه ایالات متحده از توافق هسته‌ای اعلام کرد در واکنش به محقق نشدن منافع اقتصادی برجام و ناتوانی یا خودداری کشورهای اروپایی از جبران آثار خروج آمریکا از توافق، بخشی از تعهدات خود از جمله پایبندی به سقف‌های تعیین‌شده برای ذخایر اورانیوم با غنای پایین و آب سنگین را کنار می‌گذارد. ایران همچنین به طرف‌های باقی‌مانده در برجام ۶۰ روز فرصت داد تا راهکاری برای تحقق اهداف اقتصادی برجام بیابند.

 

با این وجود، کشورهای اروپایی از جمله فرانسه تأکید دارند که ایران بدون دستیابی به منافع اقتصادی، به صورت یکجانبه به اجرای توافق هسته‌ای ادامه دهد.

 

روز گذشته در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد با موضوع قطعنامه ۲۲۳۱، «مجید تخت روانچی» نماینده ایران در سازمان ملل با بیان اینکه نمی‌توان یک توافق چندجانبه را یکجانبه اجرا کرد، گفت: «ایران نباید، نخواهد و نمی‌تواند بار حفظ برجام را به صورت یکجانبه بر دوش بکشد.»

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار