ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی

پاسخ چارچوب هماهنگی به صدر:با مناظره موافقیم

پاسخ چارچوب هماهنگی به صدر:با مناظره موافقیم دو تن از جریان‌های عضو «الاطار التنسیقی» چارچوب هماهنگی در پاسخ به «سید مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر، حمایت و موافقت‌شان را با فراخوان وی برای برگزاری مناظره تلویزیونی بین دو طرف اعلام کردند که به صورت زنده پخش شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 21
کد خبر: ۱۴۷۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، «بلیغ ابو کلیل» یکی از اعضای دفتر سیاسی «جریان حکمت ملی عراق» در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «اگرچه جناب آقای سیدمقتدی الصدر هیچ مذاکره‌ای را قبلاً اعلام نکرد، اما از دعوت عمومی ایشان برای مناظره استقبال می‌کنم».

وی افزود: «پیشنهاد می‌کنم که ایشان یک نماینده رسمی به نمایندگی از خودشان تعیین و اعضای چارچوب هماهنگی هم از طرف خودشان نماینده انتخاب کنند؛ اجرای این مناظره برای یک یا چند بار، مشابه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواهد بود و ابتکار مهمی برای حل بحران است».

«محمود الربیعی» یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش «عصائب اهل الحق» نیز به نوبه خود در توییترش نوشت: «برگزاری مناظره‌های عمومی مستقیم یکی از بارزترین نمودهای دموکراسی است و می‌تواند مسائل پنهانی را برای افکار عمومی افشا کند».

الربیعی افزود: من از فراخوان (برای مناظره) بین نماینده رهبر جریان صدر و نماینده منتخب چارچوب هماهنگی برای صحبت درخصوص نکات مهم حمایت می‌کنم، مشروط بر اینکه نتیجه مناظره شناخت حقایق و دفاع از قانون اساسی و پایان دادن به بحران باشد».

سید مقتدی الصدر، روز گذشته گفته بود: مردم عزیز عراق، به اطلاع شما می‌رسانیم که پیشنهادی را به سازمان ملل ارائه کرده‌ایم مبنی بر این‌که یک جلسه گفت‌وگو، بلکه یک مباحثه عمومی و پخش زنده آن را با همه احزاب سیاسی برگزار کنیم؛ اما ما پاسخ روشنی دریافت نکردیم./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار