ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

خبر مهم از رتبه بندی معلمان/بررسی ایرادات اولین واریزی طرح رتبه بندی+سند

کریمی فیروزجایی گفت: آموزش و پرورش باید در خصوص ایرادات به اولین واریزی به حساب معلمان توضیح دهد، البته تعیین مکانیزم نهایی اجرای طرح رتبه‌بندی برخی نقایص و اشکالات طبیعی به نظر می‌رسد که قابل رفع است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 22
کد خبر: ۱۴۸۰۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، علی کریمی فیروزجایی (نماینده مردم بابل) گفت: افزایش کیفیت آموزشی و ارتقای منزلت معلمان هدف عمده طرح رتبه‌بندی معلمان است. واریزی‌های جدید وزارت آموزش و پرورش به حساب معلمان اولین گام در مسیر تعالی جایگاه آنان در عرصه مدیریتی کشور است. 

 

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس یازدهم افزود: گام‌های بعدی دولت برای صیانت از مقام معلمان محکم‌تر برداشته خواهد شد. 

 

دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور با اظهار اینکه نه آموزش و پرورش و نه معلمان نگاه انتفاعی و مادی به رسالتشان ندارند، یادآور شد: آموزش و پرورش پیشران توسعه فرهنگی در کشور است که در تحقق پیشرفت و بالندگی همه جانبه ایران اسلامی نقش اساسی دارد. 

 

کریمی فیروزجایی با اشاره به اعتراض برخی معلمان و نیز اشکالات موجود و تفاوت در میزان پرداختی به معلمان مشمول طرح رتبه‌بندی گفت: وزارت آموزش و پرورش باید در خصوص ایرادات مربوط به اولین واریزی به حساب معلمان شفاف توضیح دهد، البته تا تعیین مکانیزم نهایی اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، برخی نقایص و اشکالات طبیعی به نظر می‌رسد که قابل رفع است. 

 

دبیر هیأت رئیسه مجلس با تأکید بر تلاش دولت و مجلس یازدهم برای رفع دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان افزود: صبوری و متانت ستودنی فرهنگیان، فرصت را برای رسیدگی بهتر مسئولان به خواسته‌های بحق آنان فراهم می‌کند./خانه ملت

 

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رحمت
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۳۱
0
0
جناب دبی کل به استحضار می‌رساند در سال ۱۳۹۱ و قبل از آن، در طرح مهرآفرین تعداد بی‌شماری معلم جذب آموزش و پرورش شدند که طی این سال‌ها در شغل معلمی خود موفق بوده‌اند اما متأسفانه هنوز تبدیل وضعیت آن‌ها از پیمانی به رسمی انجام نشده است. درحالیکه استخدام نیروهای طرح مهرآفرین مطابق با قوانین بوده است و اینک کە قانون رتبه‌بندی معلمان به صراحت همه معلمان را فارغ از نحوه استخدام، مشمول قانون رتبه‌بندی معلمان می‌داند محروم کردن ۸۰هزار نفر از معلمان مهرآفرین غیرمنطقی است.
لذا خواهشمندیم سریعاً معلمان طرح مهرآفرین را به لیست مشمولین رتبه‌بندی و پرداخت علی‌الحساب اضافه فرمایید.
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
0
0
اقایان امیدوارم از خدا بحق اقام امام حسین علیه السلام همانطور که اشک منو وخانوادم بابت رتبه بندی که شاملم میشد ومنکر شدید.یه جوری نومید شید که اشکتون در بیاد.بنده 31/6/1400شاغل و 1/7/1400بازنشسته شدم .طبق حرف وقانون خودشان شاملم میشد اما علی الحساب را ندادند.اگاه باشید ما هم خدایی داریم.