سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

تفاوت ۶ تا ۱۵ میلیونی واریز علی الحساب رتبه بندی معلمان

به گفته رئیس کمیسیون آموزش مجلس واریز علی الحساب رتبه بندی معلمان متفاوت و از ۶ تا ۱۵ میلیون تومان است که البته آموزش
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 22
کد خبر: ۱۴۸۱۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با ابراز اینکه “واریزی‌های امروز نشان داد که مجلس شورای اسلامی توانست در یک قانون محکم و قوی در راستای افزایش کیفیت آموزش و ارتقای شأن و منزلت معلمان، رقم قابل‌توجهی را در بودجه سال ۱۴۰۱ برای اجرای قانون رتبه‌ بندی معلمان اختصاص دهد، گفت: طبق قولی که داده شده بود، اولین پرداختی علی‌الحساب رتبه‌بندی معلمان در مردادماه به حساب معلمان واریز شد؛ رقم این پرداختی متفاوت و از ۶ تا ۱۵ میلیون تومان است که البته آموزش و پرورش باید توضیح دهد ملاک و مبنای تفاوت در ارقام واریزی برای معلمان چیست.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس اضافه کرد: بر اساس آنچه تحقیق کرده‌ایم با اجرای رتبه‌بندی معلمان به حقوق هر معلم بین یک تا ۵ میلیون اضافه می‌شود که واریزی‌های امروز به‌صورت متفاوت بوده است.

منادی سفیدان تصریح کرد: برای ما که در کمیسیون آموزش مجلس تمام تلاش خود را برای تصویب این قانون به‌کار بستیم، خبر امروز بسیار خوشایند بود و قطعاً آموزش و پرورش با اجرای این قانون خوب متحول خواهد شد.

وی با بیان اینکه فرهنگیان عزیز باید تا تعیین رتبه‌های خود کمی صبر به خرج دهند تا واریزی‌ها دقیق شود، گفت: این اول کار است و قطعاً آغاز هر اقدام بزرگی با کاستی‌هایی همراه است که در ادامه برطرف خواهد شد.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس   یادآور شد: ما در به سرانجام رسیدن این قانون با بسیاری از آقایان مشکل داشتیم ولی تلاش شد با تدبیر، بسیاری از مخالفان اجرای این قانون، امروز به موافقان آن تبدیل شوند تا قانونی که وحشت خیلی‌ از آقایان را برانگیخته بود، امروز اجرا شود.

منادی سفیدان تصریح کرد: امیدوارم این مبالغ پرداختی مورد قبول فرهنگیان واقع شده باشد، گرچه ما اعتقاد داریم معلم به هیچ عنوان نباید دغدغه مالی داشته باشد تا با تمرکز کامل اقدام به تدریس کند و این قانون در همین راستا است./خانه ملت

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۱
0
0
آره حتما اونایی که گرفتن مورد قبولشون بوده کمی هم وقت شریفتان را برای بازنشستگان ۳۱/۶/۱۴۰۰میزاشتین دور از وجدان نبود